Uw accountinstellingen beheren

U kunt uw instellingen wijzigen via het menu Tools in uw Manufacturer Center-account.

Instructies

Accountinstellingen

Onder Accountinstellingen kunt u uw bedrijfsnaam, bedrijfswebsite, tijdzone en weergavetaal aanpassen.

Voorkeuren

In Voorkeuren kunt u aanpassen welke soorten e-mails u wilt krijgen. U kunt kiezen uit verplichte serviceaankondigingen, advies en praktische tips, uitnodigingen voor enquêtes en bètatests en meldingen over feedverwerking.

Zo wijzigt u uw e-mailvoorkeuren:

Beheerders, standaardgebruikers en contacten

1. Klik in Manufacturer Center op het icoon met 3 stippen  en selecteer Voorkeuren.
  2. Schakel de gewenste soorten e-mails in of uit onder E-mailmeldingen.
  3. Klik op Opslaan.

E-mailcontacten (ook beschikbaar voor beheerders, standaardgebruikers en contacten)

1. Ga naar de aan- en afmeldingspagina. Deze is toegankelijk via de e-mailberichten die u van Manufacturer Center heeft gekregen.
  2. Vink de selectievakjes aan naast de soorten e-mails die u wilt krijgen.

Account koppelen

U kunt uw Manufacturer Center-account aan een Merchant Center-account koppelen om synchronisatie van productgegevens aan te zetten. Meer informatie over hoe u uw productgegevens van Merchant Center naar Manufacturer Center synchroniseert

Gebruikers en contacten

Klik op Gebruikers en contacten om alle gebruikers en contacten die toegang hebben tot uw Manufacturer Center-account en hun toegangsniveaus te bekijken. Meer informatie over hoe u gebruikers en contacten toevoegt of verwijdert of het toegangsniveau van een bestaande gebruiker wijzigt

SFTP/GCS

Ga naar dit gedeelte om uw SFTP-gebruikersnaam op te halen of het wachtwoord te resetten. Meer informatie over hoe u bestanden indient via SFTP
Of klik op het tabblad Google Cloud Storage om uw Google Cloud Storage-account te koppelen. Meer informatie over hoe u bestanden indient via Google Cloud Storage