Overdragen van accounteigendom

U kunt een account overdragen door deze stappen te volgen:

1. Open Instellingen via het menu rechtsboven in uw account en selecteer Gebruikers.
  2. Controleer of de nieuwe accounteigenaar vermeld staat en beheerderstoegang heeft. Zo niet, volg dan deze instructies om de nieuwe eigenaar toe te voegen als gebruiker of het toegangsniveau aan te passen.

Als de primaire contactpersoon overeenkomt met de verwijderde gebruiker, moet u die informatie ook wijzigen.

1. Open Instellingen via het menu rechtsboven in uw account en selecteer Accountinstellingen.
  2. Bewerk de naam en het e-mailadres van de primaire contactpersoon zodat deze overeenkomen met de gegevens van de nieuwe eigenaar. U kunt ook de technische contactpersoon wijzigen, indien van toepassing.