Datan laadun valvonta

Laatuvaatimukset

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme hyvän käyttökokemuksen, Googlelle ilmoittamiesi tuotetietojen on kuvattava nimikkeitä tarkasti. Jos tuotetiedot eivät täytä laatuvaatimuksiamme, niitä ei näytetä Shopping-mainoksissa. Joskus Googlen käytössä olevat aiemmat tuotetiedot ovat laadukkaampia kuin ilmoitetut tiedot, jolloin lähetettyjä tietoja ei käytetä. Voit parantaa tuotetietojesi laatua lisäämällä mahdollisimman paljon kuvailevaa sisältöä.

Laadunvalvonta

Laadunvalvontamme kohdistuu virheellisiin ja puutteellisiin tuotetietoihin. Jotta voimme määrittää, onko tuotenimike kelvollinen Shopping-mainoksissa näytettäväksi, valvomme tarkasti myös Shopping-mainosten käytäntöjen noudattamista.

Tietyn ajanjakson (yksi tai kaksi päivää) kuluessa lähetettyjen tuotetietojen laatua arvioidaan yhden otannan perusteella. Kunkin otantaan sisältyvän määritteen osalta arvioidaan erikseen manuaalisesti, täyttääkö määrite tuotetietomäärityksiä koskevat vaatimukset. Kaikki saman ilmoitusjakson aikana lähetetyt tiedot hyväksytään tai hylätään kokonaisuudessaan kunkin määritteen osalta otantaan sisältyvien tietojen laadun perusteella. Jos otantaan sisältyvät tiedot eivät täytä vähimmäislaatuvaatimuksia, kaikki tiettyihin määritteisiin liittyvät tiedot hylätään.

Tuotteet-taulukosta näet, mitkä lähettämäsi tuotteet ja määritteet on käsitelty.