Så löser du: Robots.txt-fel

Uppdatera robots.txt-filen så att användaragenten Googlebot kan genomsöka din webbplats med 3D-tillgångar

Google kan inte genomsöka din webbplats och samla in information om 3D-tillgångar. För att Google ska få åtkomst till innehållet måste robots.txt-filen tillåta att användaragenten Googlebot genomsöker webbplatsen.

Gör det genom att lägga till följande rader i filen:

Användaragent: Googlebot

Tillåt inte:

Läs mer om uteslutningsprotokollet för sökrobotar.

När du har laddat upp och testat din robots.txt-fil kommer Googles sökrobotar automatiskt att hitta och börja använda robots.txt-filen. Du behöver inte göra någonting. Om du har uppdaterat robots.txt-filen och behöver uppdatera Googles cachelagrade kopia så snart som möjligt kan du läsa mer om hur du skickar en uppdaterad robots.txt-fil.

Google kan använda information från dessa eller andra användaragenter till att förbättra våra Google Ads-system.