målkunds-id [target_client_id]

Om du hanterar ett datapartnerkonto kan du använda målkunds-id [target_client_id] för att avgöra vilket kundkonto som din data kopieras till.

lightbulb Vad är datapartnerkonto och kund-id?

Ett datapartnerkonto är en särskild typ av konto i Manufacturer Center som kan länkas till valfritt antal kundkonton och tillhandahålla produktdata. När du godkänner begäranden från varumärkesägare om att länka deras konton till ditt skapar du ett unikt kund-id för var och en av dem för att ange för vilken kund varje produkt i dina flöden är avsedda.

Användningsområde

Krävs för alla produkter som laddas upp av datapartner

Format

Följ de här riktlinjerna för formatering för att se till att Google förstår den data du skickar.

Mer information om när och hur du skickar in värden på engelska finns i avsnittet om att skicka in din produktdata

Typ Unicode-tecken (endast ASCII rekommenderas): alfanumeriska strängar
Begränsningar 1000
Upprepat fält Nej

Filformat Exempelvärde
Textflöden Kund123
XML-flöden <g:target_client_id>Kund123</g:target_client_id>
API "targetClientId": Kund123,

Riktlinjer

Följ dessa riktlinjer för att se till att du skickar data av hög kvalitet om dina produkter.

Minimikrav

• target_client_id i din produktdata måste matcha en unik identifierare som du har lagt till i fältet Kund-id.
  • Varje kund-id måste vara unikt.