Løs problemer med afviste mails

Der kan være flere årsager til, at modtagernes mailservere afviser mails, du sender. Gmail returnerer en meddelelse, der afspejler det svar, modtagerens server gav.

Nedenfor kan du se de mest almindelige fejlmeddelelser, du kan få. Forstå, hvorfor din meddelelse bliver afvist og se, hvordan du løser problemet.

Forstå almindelige afvisningssvar

"Den mailkonto, du forsøgte at kontakte, eksisterer ikke"

Årsager til, at din meddelelse blev afvist

Modtagerens mailadresse findes eller fungerer muligvis ikke længere. Det kan også være, du har skrevet mailadressen forkert.

Hvad du selv kan gøre

1. Tjek, om der er nogen af følgende fejl i den mailadresse, du forsøger at sende en mail til:
    • Anførselstegn
    • Punktummer i slutningen af adressen
    • Mellemrum før eller efter adressen
    • Stavefejl
  2. Søg i dine kontaktpersoner for at se, om der er en anden mailadresse, som bruges af den samme person.

Kontakt din administrator, hvis du fik denne fejl, da du sendte en mail til en person på dit arbejde, din skole eller i en anden organisation.

"Meddelelsen blev markeret som spam" eller "Meddelelsen blev midlertidigt afvist"

Årsager til, at din meddelelse blev afvist

• Din meddelelse indeholder mistænkelig tekst eller mistænkelige links
  • Du har føjet en stor gruppe modtagere til feltet "Cc" eller "Bcc".

Hvad du selv kan gøre

1. Fjern links til websites, der anmoder om personlige oplysninger.
  2. Hvis du skriver til en stor gruppe personer, kan du oprette en gruppe med Google Grupper og derefter sende din mail til denne gruppe.
    Se, hvordan du opretter en gruppe.

"Modtagerserveren accepterede ikke vores anmodninger"

Årsager til, at din meddelelse blev afvist

Du får denne fejlmeddelelse, hvis Gmail ikke kan oprette forbindelse til modtagerens mailserver.

Hvad du selv kan gøre

Problemet forsvinder som regel hurtigt, uden at du foretager dig noget. Prøv at sende e-mailen igen senere.

Hvis du bliver ved med at få fejlen:

1. Tjek, om der er en fejl i modtagerens mailadresse.
  2. Kontakt kundeservice hos modtagerens mailudbyder.

Kontakt din administrator, hvis du fik denne fejl, da du sendte en mail til en person på dit arbejde, din skole eller i en anden organisation.