«Områder» i Google Chat skifter navn til «rom» Det kan ta tid før navneendringen vises overalt. Finn ut mer.

Blokkér eller rapportér noen i Chat

Du kan blokkere noen i Google Chat. Personer du blokkerer vil ekskluderes fra visse Google-tjenester.

Du kan:

• blokkere enkeltpersoner
  • åpne linker eller vedlegg som er utvekslet før eller etter at du har blokkert noen
  • sende en melding til noen du har blokkert etter at du har opphevet blokkeringen

Du kan ikke:

• redigere meldinger etter at du har blokkert noen
  • skjule nettstatusen din for folk du blokkerer
  • skjule at du har blokkert noen

Du kan blokkere eller rapportere på følgende måter:

Blokkér i Gmail
  1. Gå til gmail.com
  2. Klikk på Mer Mer til venstre ved siden av personens navn.
  3. Klikk på Blokkér og rapportér "".
    • Hvis personen er tilknyttet organisasjonen din, vises dette alternativet bare som «Blokkér».
Blokkér i Chat
  1. Velg personen.
  2. Klikk på nedoverpilen Show search options øverst.
  3. Klikk på Blokkér og rapportér "".
    • Hvis personen er tilknyttet organisasjonen din, vises dette alternativet bare som «Blokkér».
  4. Klikk på Blokkér

Du kan også ignorere meldingsforespørsler.

Rapportér noen

1. Klikk på Rapportér også

2. Trykk på Enter.

Når du rapporterer noen, sendes en kopi av de ti siste meldingene til Google for gjennomgang.

Opphev en blokkering
  1. Gå til gmail.com
  2. Velg Legg til Plus i Chat-fanen.
  3. Skriv inn et navn eller en e-postadresse.
  4. Velg personen blant forslagene.
  5. Klikk på Opphev blokkering.

Finn ut hvordan du kan blokkere en konto i Maps, Foto og andre Google-produkter.