Google Chatin huoneet nimetään uudelleen tiloiksi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin nimenmuutos näkyy kaikkialla. Lue lisää.

Henkilön estäminen ja häntä koskevan ilmoituksen tekeminen chatissa

Voit estää henkilön Google Chatissa. Estämäsi henkilöt eivät voi käyttää tiettyjä Googlen palveluja.

Voit

• estää henkilön
  • avata linkit ja liitteet, jotka olette vaihtaneet ennen kuin estit henkilön tai sen jälkeen
  • lähettää viestin estämällesi henkilölle sen jälkeen, kun olet kumonnut eston.

Et voi

• muokata viestejä estämisen jälkeen
  • piilottaa online-tilaasi estämiltäsi henkilöiltä
  • piilottaa sitä, että olet estänyt henkilön.

Voit asettaa eston tai tehdä ilmoituksen seuraavilla tavoilla:

Estäminen Gmailissa
  1. Siirry osoitteeseen gmail.com.
  2. Klikkaa vasemmalta, henkilön nimen vierestä Lisää Lisää.
  3. Valitse Estä ja tee ilmoitus "".
    • Jos henkilö kuuluu organisaatioosi, tämä vaihtoehto on muodossa Estä.
Estäminen Chatissa
  1. Valitse henkilö.
  2. Klikkaa yläreunassa olevaa alanuolta Show search options.
  3. Valitse Estä ja tee ilmoitus "".
    • Jos henkilö kuuluu organisaatioosi, tämä vaihtoehto on muodossa Estä.
  4. Klikkaa Estä.

Voit myös ohittaa viestipyynnöt.

Ilmoituksen tekeminen henkilöstä

1. Valitse Tee myös ilmoitus.

2. Paina Enter.

Kun teet jostakusta ilmoituksen, hänen 10 edellisen viestinsä kopiot lähetetään Googlelle arvioitaviksi.

Eston kumoaminen
  1. Siirry osoitteeseen gmail.com.
  2. Valitse Chat-välilehdeltä Lisää Plus.
  3. Lisää nimi tai sähköpostiosoite.
  4. Valitse haluamasi henkilö ehdotuksista.
  5. Klikkaa Kumoa esto.

Katso miten voit estää tilin Mapsissa, Kuvissa ja muissa Googlen tuotteissa.