Bekreft adresser for videresending

Du kan automatisk videresende innkommende e-post til en annen e-postadresse. Du kan videresende all e-posten din, eller du kan opprette et filter som videresender e-post som oppfyller visse kriterier.

Du må bekrefte at e-postadressen du vil videresende e-post til, er en legitim mottaker. Når du har lagt til en videresendingsadresse, sender Gmail en e-post med en link for å bekrefte tillatelsen til å videresende e-post.

Tips: Hvis du bruker Gmail for jobb eller skole, krever ikke Gmail at du bekrefter videresendingsadressen hvis e-postadressen tilhører en bruker eller gruppe i organisasjonen din.