Edelleenlähetysosoitteen vahvistaminen

Voit lähettää saapuvan viestin automaattisesti edelleen toiseen sähköpostiosoitteeseen. Voit lähettää edelleen kaikki viestisi. Vaihtoehtoisesti voit luoda suodattimen ja lähettää edelleen viestit, jotka vastaavat tiettyjä sääntöjä.

Sinun on vahvistettava, että edelleenlähetykseen käytettävä sähköpostiosoite kuuluu luotettavalle vastaanottajalle. Kun olet lisännyt edelleenlähetysosoitteen, Gmail lähettää kyseiseen osoitteeseen linkin, jolla vahvistetaan lupa viestien edelleenlähettämiseen.

Vinkki: Jos käytät Gmailia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, Gmail ei edellytä edelleenlähetysosoitteen vahvistamista, jos sähköpostiosoite kuuluu organisaatiossasi olevalle käyttäjälle tai ryhmälle.