Bekræft adresser til videresendelse

Du kan automatisk videresende indgående mails til en anden mailadresse. Du kan videresende alle dine mails eller oprette et filter til videresendelse af mails, der overholder visse regler.

Du skal bekræfte, at den mailadresse, du vil videresende en mail til, er en legitim modtager. Når du har tilføjet en adresse til videresendelse, sender Gmail en mail til den pågældende adresse med et link, hvor modtageren kan give tilladelse til, at mailen videresendes.

Tip! Hvis du bruger Gmail til arbejde eller skole, kræver Gmail ikke, at du bekræfter adressen til videresendelse, hvis mailadressen tilhører en bruger eller gruppe i din organisation.