Fullfør oppgaver uten å legge igjen meldinger

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Gmail støtter dynamisk e-post, som er e-poster med interaktivt innhold. I dynamiske e-poster kan du fullføre oppgaver uten å gå ut av Gmail. Du kan for eksempel

• svare på Google Kalender-aktiviteter
  • fylle ut spørreundersøkelser
  • bla i kataloger
  • svare på kommentarer i Google Dokumenter

Viktig: For å bruke dynamisk e-post må du sørge for at Gmail alltid viser bilder. Finn ut hvordan du slår bilder på eller av i Gmail.

Slå dynamisk e-post på eller av

1. Logg på Gmail på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. Slå dynamisk e-post av eller på ved siden av «Dynamisk e-post».
  4. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.