Tehtävien tekeminen poistumatta viestistä

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Gmail tukee interaktiivista sisältöä sisältävää dynaamista sähköpostia. Dynaamisessa sähköpostissa tehtäviä voi suorittaa poistumatta Gmailista. Voit esimerkiksi

• vastata Google Kalenterin tapahtumakutsuihin
  • täyttää kyselyjä
  • selata luetteloita
  • vastata kommentteihin Google Docsissa.

Tärkeää: Jos haluat käyttää dynaamista sähköpostia, varmista, että kuvien näyttäminen on aina sallittua Gmailissa. Katso, miten voit laittaa kuvat päälle tai pois päältä Gmailissa.

Dynaamisen sähköpostin laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Postilaatikko-kohdasta Sähköpostiasetukset.
  4. Laita Ota dynaamiset sähköpostit käyttöön päälle tai pois päältä.