Switch from Microsoft Outlook to Gmail

Se og find mails

Med Gmail kan du vælge, om meddelelser skal grupperes i samtaler, eller om hver mail skal vises individuelt i din indbakke. Du får også effektive AI- og søgefunktioner, som hjælper dig med hurtigt at finde beskeder.

På denne side

Note: The instructions in this guide are primarily web only. Få oplysninger om skiftet til mobilenheder

Expand all  |  Skjul alle

Se individuelle meddelelser eller samtaletråde

• I Outlook: Arranger efter samtale eller afsender. Rul for at se alle meddelelser eller samtaler (computervenlig visning). Den nyeste meddelelse vises øverst i samtaletrådene i Outlook.
  • I Gmail: Brug kvikmenuen til at skifte samtalevisning. Se op til 100 meddelelser eller samtale pr. skærm (webvisning). Den nyeste meddelelse vises nederst i samtaletrådene i Gmail.

Sådan gør du
  1. Åbn Gmail.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Rul til Samtalevisning.
  4. Vælg Samtalevisning er slået til eller Samtalevisning er slået fra.

Tip! Indstillingerne er også tilgængelige i sidebjælken Kvikmenu. Klik på Indstillinger , og rul derefter til sektionen Mailtråde nederst i sidebjælken i Kvikmenu.

Rediger rækkefølgen af meddelelser

• I Outlook: Brug menuen Filtrér eller Sortér i din indbakke.
  • I Gmail: Konfigurer din indbakke, så beskeder eller samtaletråde vises i den rækkefølge, de modtages i (standard). Du kan også vælge at få vist stjernemarkerede, ulæste eller vigtige meddelelser først. Du kan også ændre rækkefølgen fra nyeste til ældste.

Sådan gør du

Vælg din indbakketype

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Under "Indbakketype" skal du vælge:
    • Standard
    • Vigtige først
    • Ulæste først
    • Stjernemarkerede først
    • Prioriterede mails
    • Flere indbakker

Tip! Indstillingerne er også tilgængelige i sidebjælken Kvikmenu. Klik på Indstillinger , og rul derefter til sektionen Indbakketype i sidebjælken i Kvikmenu.

Få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til Gmail.

Skift rækkefølgen fra nyeste til ældste

1. Åbn Gmail.
  2. Hold markøren over tallene over din indbakke i meddelelsesvinduet. Disse tal fortæller dig, hvor mange meddelelser der er på siden og i din indbakke. For eksempel betyder 1-42 af 42, at du får vist beskeder 1-42 på siden, og du har 42 beskeder i din indbakke.
  3. Hvis du vil se de ældste meddelelser først, skal du klikke på Ældste.
  4. Klik på Nyeste for at se de seneste meddelelser først.
  5. Hvis du har mere end 100 beskeder, skal du klikke på og derefter for at gå til næste side med meddelelser.

Find meddelelser ved at søge

• I Outlook: Brug søgefeltet eller filtermenuen i din indbakke.
  • I Gmail: Søg ved hjælp af avancerede søgekriterier, chips og søgeoverlejring for apps.

Sådan gør du
  1. Open Gmail.
  2. At the top, in the search box, enter your search criteria.
  3. Press Enter.
  4. (Chat in Gmail enabled only) Choose where to search by clicking Mail, Conversations, or Spaces:
    • Mail searches your email.
    • Conversations searches existing messages in chats and spaces.
    • Spaces searches the names of spaces that you have joined and spaces that you can join.

Afgræns din mailsøgning

Øverst i din indbakke kan du søge efter et eller flere søgeord, der findes i mailen. Det kan f.eks. være i emnelinjen, i brødteksten eller som afsendernavn.

Hvis du leder efter noget bestemt, kan du klikke på den nedadvendte pil for at bruge avanceret søgning.

Eksempel: Søg efter:

• Afsendere, f.eks.: From:(sam@virksomhed.com)
  • Datointervaller, f.eks.: after:2019/3/29 before:2019/4/5
  • Søgeord, f.eks.: Virksomhedsfortroligt
  • Mailattributter som f.eks. vedhæftede filer , f.eks.: has:attachment

Få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til Gmail.

Få notifikationer om nye mails

• I Outlook: Konfigurer skrivebordsunderretninger.
  • I Gmail: Konfigurer browserunderretninger.
Sådan gør du
  1. Open Gmail.
  2. At the top right, click Settings og derefterSee all settings.
  3. Scroll down to Desktop notifications and select New mail notifications on or Important mail notifications on (if you use Priority Inbox).
  4. Click Save Changes.

Få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til Gmail.

Se arkiverede meddelelser

• I Outlook: Søg i mappen Arkiv. Hvis du bruger Autoarkivér, skal du åbne en .pst-fil.
  • I Gmail: Søg i alle mails.
Sådan gør du

Vigtigt! Når du søger i Gmail, inkluderer dine resultater arkiverede meddelelser. Få flere oplysninger om søgning i Gmail.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på Mere ude til venstre.
  3. Klik på Alle mails.

Få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til Gmail.

Se slettede meddelelser

• I Outlook: Gå til mappen Slettede elementer. Det afhænger af dine indstillinger, om du kan flytte eller gendanne slettede elementer.
  • I Gmail: Søg i papirkurven. Hvis du har slettet dine meddelelser inden for de seneste 30 dage, kan du flytte dem ud af papirkurven.
Sådan gør du

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Til venstre skal du klikke på Mere og derefter Papirkurv.
  3. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for hver af de meddelelser, du vil gendanne.
  4. Klik på Flyt til Indbakke foroven.
  5. Vælg, hvorhen du vil flytte meddelelserne, i menuen "Flyt til".

Få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til Gmail.

Relaterede emner

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.