Cambiar desde Microsoft Outlook a Gmail

Consultar i cercar correus electrònics

Amb Gmail, podeu triar si voleu que els missatges s'agrupin en converses o si voleu que cada correu electrònic es mostri a la safata d'entrada per separat. A més, teniu capacitats de IA i de cerca potents per ajudar-vos a trobar missatges ràpidament.

En aquesta pàgina

Note: The instructions in this guide are primarily web only. Obtenir informació sobre com es pot canviar en dispositius mòbils

Expand all  |  Replega-ho tot

Consultar missatges individuals o converses

• A Outlook: Ordeneu per conversa o per remitent. Desplaceu-vos per veure tots els missatges o totes les converses (visualització per a ordinadors). a les converses d'Outlook, el missatge més recent es troba a la part superior.
  • A Gmail: Utilitzeu la configuració ràpida per canviar la visualització de conversa. Visualitzeu fins a 100 missatges o converses per pantalla (visualització web). a les converses de Gmail, el missatge més recent es troba a la part inferior.

Més informació
  1. Obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Desplaça't fins a Visualització de conversa.
  4. Selecciona Activa la visualització de conversa o Desactiva la visualització de conversa.

Consell: les opcions de configuració també estan disponibles a la barra lateral Configuració ràpida. Feu clic a Configuració i desplaceu-vos fins a la secció Converses de correus electrònics, a la part inferior de la barra lateral Configuració ràpida.

Canviar l'ordre dels missatges

• A Outlook: utilitzeu el menú Filtre o Ordenació a la safata d'entrada.
  • A Gmail: configureu la safata d'entrada perquè els missatges o les converses es mostrin en l'ordre en què arriben (opció predeterminada), o bé perquè primer es mostrin els missatges destacats, no llegits o importants. També podeu canviar l'ordre de més recent a més antic.

Més informació

Triar el tipus de safata d'entrada

1. A l'ordinador, ves a Gmail.
  2. Fes clic a Configuració Configuració.
  3. A "Tipus de safata d'entrada", selecciona:
    • Predeterminat
    • Importants primer
    • No llegits primer
    • Destacats primer
    • Prioritaris
    • Diverses safates d'entrada

Consell: les opcions de configuració també estan disponibles a la barra lateral Configuració ràpida.  Feu clic a Configuració i desplaceu-vos fins a la secció Tipus de safata d'entrada de la barra lateral Configuració ràpida.

Més informació al Centre d'ajuda de Gmail

Canviar l'ordre del més recent al més antic

1. Obriu Gmail.
  2. A la finestra del missatge, fixeu-vos en els números que hi ha a sobre de la safata d'entrada. Indiquen quants missatges hi ha a la pàgina i a la safata d'entrada. Per exemple, 1-42 de 42 vol dir que a la pàgina es mostren els missatges de l'1 al 42, i que teniu 42 missatges a la safata d'entrada.
  3. Per veure primer els missatges més antics, feu clic a Més antics.
  4. Per veure primer els missatges més recents, feu clic a Més recents.
  5. Si teniu més de 100 missatges, feu clic a and then per anar a la pàgina de missatges següent.

Trobar missatges fent cerques

• A Outlook: Utilitzeu la barra de cerca o el menú de filtres a la safata d'entrada.
  • A Gmail: Cercar fent servir els criteris de cerca avançada, els xips i la superposició de la cerca d'aplicacions.

Més informació
  1. Open Gmail.
  2. At the top, in the search box, enter your search criteria.
  3. Press Enter.
  4. (Chat in Gmail enabled only) Choose where to search by clicking Mail, Conversations, or Spaces:
    • Mail searches your email.
    • Conversations searches existing messages in chats and spaces.
    • Spaces searches the names of spaces that you have joined and spaces that you can join.

Restringir la cerca de correus electrònics

At the top of your inbox, search for one or more keywords that appear anywhere in the email—in the subject, body, or sender name.

If you’re looking for something specific, click Show search options to use advanced search.

Example: Search for:

• Senders—Example: From:(sam@your-company.com)
  • Date ranges—Example: after:2019/3/29 before:2019/4/5
  • Keywords—Example: Company confidential
  • Message attributes, such as attachments—Example: has:attachment

Més informació al Centre d'ajuda de Gmail

Rebre notificacions de correus electrònics nous

• A Outlook: configureu les alertes d'escriptori.
  • A Gmail: configureu les alertes del navegador.
Més informació
  1. Open Gmail.
  2. At the top right, click Settings and thenSee all settings.
  3. Scroll down to Desktop notifications and select New mail notifications on or Important mail notifications on (if you use Priority Inbox).
  4. Click Save Changes.

Més informació al Centre d'ajuda de Gmail

Veure els missatges arxivats

• A Outlook: feu cerques a la carpeta Arxiu. O bé, si utilitzeu AutoArchive, obriu un fitxer .pst.
  • A Gmail: feu cerques a Tot el correu.
Més informació

Important: quan feu una cerca a Gmail, els resultats inclouen els missatges arxivats. Obteniu més informació sobre la cerca a Gmail.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A l'esquerra, feu clic a Més.
  3. Feu clic a Tot el correu.

Més informació al Centre d'ajuda de Gmail

Veure els missatges suprimits

• A Outlook: aneu a la carpeta Elements eliminats. La possibilitat de moure o recuperar els elements suprimits depèn de la vostra configuració.
  • A Gmail: feu cerques a Paperera. Si heu suprimit els missatges en els 30 darrers dies, podeu treure'ls de la paperera.
Més informació

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A l'esquerra, feu clic a Més i, a continuació, Paperera.
  3. Marqueu la casella que hi ha a l'esquerra de cada missatge que vulgueu recuperar.
  4. A la part superior, feu clic a Mou a .
  5. Al menú "Mou a", trieu on voleu moure els missatges.

Més informació al Centre d'ajuda de Gmail

Temes relacionats

Google, Google Workspace, and related marks and logos are trademarks of Google LLC. All other company and product names are trademarks of the companies with which they are associated.