Donar format als missatges

Per canviar l'aspecte dels missatges de Gmail, utilitzeu les opcions de format.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Donar format al missatge

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part inferior dreta, toqueu Redacta.
  3. Afegiu text al missatge.
  4. Feu doble toc sobre el text al qual vulgueu aplicar format.
  5. Toqueu Format.
  6. Seleccioneu una opció de format:
    • Negreta
    • Cursiva
    • Subratllat
    • Color del text
    • Color de fons
    • Esborra el format

Canviar el cos de font

1. Al telèfon o a la tauleta Android, actualitzeu el cos de font a Configuració.
  2. Obriu l'aplicació Gmail .