Endre navnet i Gmail-kontoen din

Du kan endre navnet som er tilknyttet e-postadressen din.

Viktig: Navnet som er tilknyttet e-postadressen din, er ikke brukernavnet ditt. Du kan ikke endre brukernavnet eller e-postadressen din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Slik endrer du navnet ditt

Hvis du gifter deg, kan du for eksempel endre fra «Lise Midtun» med e-postadressen sportsentusiast@gmail.com til «Lise Landro». Adressen endres ikke.

Viktig: Du kan ikke bruke Gmail-appen til å endre navnet ditt.

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger  øverst til høyre og så Se alle innstillinger
  3. Klikk på Kontoer og import- eller Kontoer-fanen.
  4. Klikk på Endre info under «Send e-post som».
  5. Skriv inn navnet du vil vise når du sender e-post.
  6. Klikk på Lagre endringer nederst.

Opprett en ny e-postadresse

Hvis du vil endre e-postadressen din, må du registrere en ny adresse. Når du har registrert en ny adresse, kan du overføre e-poster og kontakter fra den gamle adressen til den nye.

Noen bruker varemerket mitt
Hvis du mener at noen har opprettet en Gmail-adresse som bruker ditt varemerkebeskyttede navn, bør du kontakte vedkommende for å løse problemet. E-postadressene Gmail-brukerne velger, blir ikke overvåket eller kontrollert av Google.