Gmail-tiliin liitetyn nimen muuttaminen

Voit muuttaa sähköpostiosoitteeseesi liitetyn nimen.

Tärkeää: Sähköpostiosoitteeseesi liitetty nimi ei ole käyttäjänimesi. Et voi muuttaa käyttäjänimeäsi etkä sähköpostiosoitettasi.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Nimen muuttaminen

Jos sähköpostiosoitteesi on esimerkiksi penkkiurheilija@gmail.com ja nimesi Mia Aalto, voit naimisiin mennessäsi vaihtaa nimeksesi Mia Laine. Sähköpostiosoitteesi on kuitenkin yhä penkkiurheilija@gmail.com.

Tärkeää: Nimeä ei voi muuttaa Gmail-sovelluksesta.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Näytä kaikki asetukset
  3. Valitse Tilit ja tuonti‑ tai Tilit-välilehti.
  4. Valitse Viestin lähetysosoite ‑kohdasta Muokkaa tietoja.
  5. Lisää nimi, jonka haluat näkyvän viestiesi vastaanottajille.
  6. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

Uuden sähköpostiosoitteen luominen

Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitteesi, luo uusi osoite. Uuden osoitteen rekisteröimisen jälkeen voit siirtää sähköpostit ja yhteystiedot vanhasta osoitteestasi uuteen osoitteeseen.

Joku käyttää tavaramerkkiäni
Jos uskot, että joku on luonut Gmail-osoitteen tavaramerkiksi rekisteröimälläsi nimellä, ratkaise ongelma ottamalla yhteyttä kyseiseen henkilöön. Google ei valvo Gmailin käyttäjien tapaa valita sähköpostiosoitteitaan.