Käyttäjänimen vaihtaminen

Voit vaihtaa sähköpostiosoitteeseesi liitetyn nimen, mutta et voi muuttaa sähköpostiosoitettasi.

Nimen vaihtaminen

Voit vaihtaa nimen, joka näytetään sähköpostiviestiesi vastaanottajille. Jos sähköpostiosoitteesi on esimerkiksi penkkiurheilija@gmail.com ja nimesi Penkkiurheilija, voit vaihtaa nimeksesi vaikka Timo. Sähköpostiosoitteesi on kuitenkin yhä penkkiurheilija@gmail.com.

1. Avaa Gmail tietokoneella. Et voi vaihtaa käyttäjänimeäsi Gmail-sovelluksesta.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Valitse Tilit ja tuonti‑ tai Tilit-välilehti.
  5. Valitse Viestin lähetysosoite ‑kohdasta muokkaa tietoja.
  6. Lisää nimi, jonka haluat näkyvän viestiesi vastaanottajille.
  7. Klikkaa alareunassa Tallenna muutokset.

Pisteiden poistaminen sähköpostiosoitteesta

Jos sähköpostiosoitteessasi on piste, sinun ei tarvitse muuttaa osoitetta. Esimerkiksi mattimalli@gmail.com ja matti.malli@gmail.com ovat sama osoite, ja niihin lähetetyt sähköpostit menevät yhteen postilaatikkoon.

Lue lisätietoja pisteistä Gmail-osoitteissa.

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitteesi, luo uusi osoite. Uuden osoitteen rekisteröimisen jälkeen voit siirtää sähköpostit ja yhteystiedot vanhasta osoitteestasi uuteen osoitteeseen.

Joku käyttää tavaramerkkiäni

Jos uskot, että joku on luonut Gmail-osoitteen tavaramerkiksi rekisteröimälläsi nimellä, yritä ratkaista ongelma ottamalla yhteyttä kyseiseen henkilöön. Google ei valvo Gmailin käyttäjien tapaa valita sähköpostiosoitteitaan.

Vinkkejä: