Gmail-tiliin liitetyn nimen muuttaminen

Voit muuttaa sähköpostiosoitteeseesi liitetyn nimen.

Tärkeää: Sähköpostiosoitteeseesi liitetty nimi ei ole käyttäjänimesi. Et voi muuttaa käyttäjänimeäsi etkä sähköpostiosoitettasi.

Nimen muuttaminen

Jos sähköpostiosoitteesi on esimerkiksi penkkiurheilija@gmail.com ja nimesi Mia Aalto, voit naimisiin mennessäsi vaihtaa nimeksesi Mia Laine. Sähköpostiosoitteesi on kuitenkin yhä penkkiurheilija@gmail.com.

Tärkeää: Nimeä ei voi muuttaa Gmail-sovelluksesta.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset
  3. Valitse Tilit ja tuonti‑ tai Tilit-välilehti.
  4. Valitse Viestin lähetysosoite ‑kohdasta Muokkaa tietoja.
  5. Lisää nimi, jonka haluat näkyvän viestiesi vastaanottajille.
  6. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

Jos nimen muuttaminen ei onnistu

Jos saat virheilmoituksen "Tätä asetusta ei voi muuttaa tililläsi", se voi johtua seuraavista syistä:

• Olet muuttanut nimesi liian monta kertaa lyhyen ajan sisällä.
  • Sinulla on G Suite ‑tili, ja järjestelmänvalvoja ei salli nimen muuttamista.

Uuden sähköpostiosoitteen luominen

Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitteesi, luo uusi osoite. Uuden osoitteen rekisteröimisen jälkeen voit siirtää sähköpostit ja yhteystiedot vanhasta osoitteestasi uuteen osoitteeseen.

Joku käyttää tavaramerkkiäni
Jos uskot, että joku on luonut Gmail-osoitteen tavaramerkiksi rekisteröimälläsi nimellä, ratkaise ongelma ottamalla yhteyttä kyseiseen henkilöön. Google ei valvo Gmailin käyttäjien tapaa valita sähköpostiosoitteitaan.