Skift navnet på din Gmail-konto

Du kan ændre det navn, der er knyttet til din mailadresse.

Vigtigt! Det navn, der er knyttet til din mailadresse, er ikke dit brugernavn. Du kan ikke ændre dit brugernavn eller din mailadresse.

Sådan ændrer du dit navn

Hvis du f.eks. bliver gift, kan du ændre navnet fra "Lise Møller" på sportsfan@gmail.com til "Lise Jensen" på sportsfan@gmail.com.

Vigtigt! Du kan ikke ændre dit navn via Gmail-appen.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Se alle indstillinger
  3. Klik på fanen Konti og import eller Konti.
  4. Klik på Rediger oplysninger under "Send mail som".
  5. Angiv det navn, der skal vises, når du sender meddelelser.
  6. Klik på Gem ændringer nederst på skærmen.

Hvis du ikke kan ændre dit navn

Hvis du får vist fejlmeddelelsen "Denne indstilling kan ikke ændres for din konto", kan det betyde følgende:

• Du har ændret dit navn for mange gange inden for kort tid.
  • Du bruger en Google Workspace-konto, og din administrator tillader ikke, at du ændrer dit profilnavn. Din administrator kan muligvis hjælpe dig med at ændre dit navn. Hvem er min administrator?

Opret en ny mailadresse

Hvis du vil ændre din mailadresse, kan du oprette en ny adresse. Når du har oprettet en ny adresse, kan du overføre mails og kontakter fra din gamle adresse til den nye.

Nogen bruger mit varemærke
Hvis du mener, at nogen har oprettet en Gmail-adresse med dit varemærkenavn, kan du kontakte vedkommende for at løse problemet. Google overvåger og bestemmer ikke, hvilke mailadresser Gmail-brugerne vælger.