Skift dit brugernavn

Du kan ændre det navn, der er knyttet til din mailadresse, men du kan ikke ændre din mailadresse.

Rediger dit navn

Du kan ændre det navn, der vises, når du sender mails. Du kan f.eks. ændre "Sportsfan" for sportsfan@gmail.com til "Bob" for sportsfan@gmail.com.

1. Åbn Gmail på din computer. Du kan ikke ændre dit brugernavn i Gmail-appen.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Konti og import eller Konti.
  5. Klik på rediger oplysninger i sektionen "Send mail som".
  6. Tilføj det navn, der skal vises, når du sender meddelelser.
  7. Klik på Gem ændringer nederst på skærmen.

Fjern punktummer fra min mailadresse

Hvis din mailadresse indeholder punktummer, behøver du ikke at ændre noget. Du modtager mails, som andre sender til din mailadresse, selvom de ikke medtager punktummerne.

Meddelelser, der sendes til sportsfan@gmail.com og sports.fan@gmail.com, sendes til det samme sted. Få flere oplysninger om modtagelse af andres mails.

Skift din mailadresse

Hvis du vil ændre din mailadresse, kan du oprette en ny adresse. Når du har oprettet en ny adresse, kan du overføre mails og kontaktpersoner fra din gamle adresse til den nye.

Nogen bruger mit varemærke

Hvis du mener, at nogen har oprettet en Gmail-adresse med dit varemærkenavn, kan du prøve at kontakte vedkommende for at løse problemet. Google overvåger og kontrollerer ikke, hvilke mailadresser Gmail-brugerne vælger.

Tip!