Skift dit brugernavn

Du kan ændre det navn, der er knyttet til din e-mailadresse, men du kan ikke ændre din e-mailadresse.

Rediger dit navn

Du kan ændre det navn, der vises, når du sender e-mails. Du kan f.eks. ændre "Sportsfan" for sportsfan@gmail.com til "Bob" for sportsfan@gmail.com.

1. Åbn Gmail på din computer. Du kan ikke ændre dit brugernavn i Gmail-appen.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Konti og import.
  5. Klik på rediger oplysninger i sektionen "Send e-mail".
  6. Tilføj det navn, der skal vises, når du sender meddelelser.
  7. Klik på Gem ændringer nederst på skærmen.

Fjern punktummer fra min e-mailadresse

Hvis din e-mailadresse indeholder punktummer, behøver du ikke ændre noget. Du modtager e-mails, som andre sender til din e-mailadresse, selvom de ikke medtager punktummerne.

Meddelelser, der sendes til sportsfan@gmail.com og sports.fan@gmail.com, sendes til det samme sted. Få flere oplysninger om, hvordan du modtager andre personers e-mails.

Skift din e-mailadresse

Hvis du vil ændre din e-mailadresse, kan du oprette en ny adresse. Når du har oprettet en ny adresse, kan du overføre e-mails og kontaktpersoner fra din gamle adresse til den nye.

Tip!