I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her.

Skift dit brugernavn

Du kan ændre det navn, der er knyttet til din e-mailadresse, men du kan ikke ændre din e-mailadresse.

Rediger dit navn

Du kan ændre det navn, der vises, når du sender e-mails. Du kan f.eks. ændre "Sportsfan" for sportsfan@gmail.com til "Bob" for sportsfan@gmail.com.

1. Åbn Gmail på din computer. Du kan ikke ændre dit brugernavn i Gmail-appen.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Konti og import.
  5. Klik på rediger oplysninger i sektionen "Send e-mail".
  6. Tilføj det navn, der skal vises, når du sender meddelelser.
  7. Klik på Gem ændringer nederst på skærmen.

Fjern punktummer fra min e-mailadresse

Hvis din e-mailadresse indeholder punktummer, behøver du ikke ændre noget. Du modtager e-mails, som andre sender til din e-mailadresse, selvom de ikke medtager punktummerne.

Meddelelser, der sendes til sportsfan@gmail.com og sports.fan@gmail.com, sendes til det samme sted. Få flere oplysninger om, hvordan du modtager andre personers e-mails.

Skift din e-mailadresse

Hvis du vil ændre din e-mailadresse, kan du oprette en ny adresse. Når du har oprettet en ny adresse, kan du overføre e-mails og kontaktpersoner fra din gamle adresse til den nye.

Tip!