Skift brugernavn

Du kan ændre det navn, der er knyttet til din e-mailadresse, men ikke selve e-mailadressen.

Gammel:

Ny:

1. Åbn Gmail på en computer.
  2. Klik på tandhjulet øverst til højre Settings.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Klik på fanen Konti.
  5. Find den e-mailadresse, du vil redigere, i afsnittet "Send e-mail som:".
  6. Klik på Rediger oplysninger ud for e-mailadressen.
  7. I afsnittet "Navn:" skal du angive dit nye navn og klikke på Gem ændringer.

Tilføj eller fjern punktummer fra et brugernavn

Hvis du vil tilføje eller slette punktummer (.) fra dit brugernavn, behøver du ikke at ændre noget. Hvis dit brugernavn er "min.adresse@gmail.com", leveres meddelelser, der er sendt til "minadresse@gmail.com" og "m.i.n.a.d.r.e.s.s.e@gmail.com", også til din indbakke. Få flere oplysninger om punktummer.

Skift e-mailadresse

Hvis du vil skifte e-mailadresse, skal du oprette en ny adresse.

Når du har oprettet en ny adresse, kan du overføre e-mails og kontaktpersoner fra din gamle adresse til den nye.

Overfør meddelelser
  • Konfigurer automatisk videresendelse for at sikre, at meddelelser, der sendes til din gamle adresse, sendes videre til din nye adresse.
  • Importer gamle meddelelser med POP3.
Overfør kontaktpersoner
Du kan eksportere kontaktpersoner fra din gamle adresse, og derefter importere dem til din nye adresse.