Canviar el nom en un compte de Gmail

Podeu canviar el nom vinculat a la vostra adreça electrònica.

Important: el nom vinculat a la vostra adreça electrònica no és el nom d'usuari. De fet, no podeu canviar el nom d'usuari ni l'adreça electrònica.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Com es pot canviar el nom

Per exemple, en comptes de "Meritxell Pons" per a l'adreça seguidoresports@gmail.com, podeu definir que es mostri "Txell Pons" per a la mateixa adreça.

Important: el nom no es pot canviar des de l'aplicació Gmail.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració  i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Comptes i importació o Comptes.
  4. A "Envia correu com a", feu clic a Edita la informació.
  5. Introduïu el nom que vulgueu que es mostri quan envieu missatges.
  6. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior.

Crear una adreça electrònica

Si voleu canviar l'adreça electrònica, heu de registrar-vos per obtenir-ne una altra. Quan ho hàgiu fet, podeu transferir els correus electrònics i els contactes de l'adreça antiga a la nova.

Algú està fent servir la meva marca comercial
Si creieu que algú ha creat una adreça de Gmail amb el nom de la vostra marca comercial, proveu de contactar-hi per resoldre el problema. Google no supervisa ni controla les adreces electròniques que seleccionen els usuaris de Gmail.

Articles relacionats