Verwijderde berichten terugzetten

Soms kun je verwijderde Gmail-berichten terugkrijgen, maar niet altijd.

Als je op Verwijderen hebt geklikt om een bericht naar de prullenbak te verplaatsen, maar dit minder dan 30 dagen geleden is en je het bericht niet definitief hebt verwijderd, kun je het terugkrijgen.

Verwijderde berichten verplaatsen uit de prullenbak

1. Log in bij Gmail.
  2. Klik op Prullenbak aan de linkerkant van een Gmail-pagina.
    Opmerking: Als 'Prullenbak' niet wordt weergegeven aan de linkerkant van je Gmail-pagina, ga je naar Instellingen Settings > Labels en klik je op weergeven naast het label 'Prullenbak'.
  3. Zoek het bericht dat je wilt terugzetten en vink het selectievakje naast de naam van de afzender aan.
  4. Klik op het pictogram 'Verplaatsen naar' Move to boven aan het scherm.
  5. Klik op Inbox.

Het bericht staat nu in je Gmail-inbox.

Definitief verwijderde berichten

Als je Definitief verwijderen hebt gekozen om een bericht te verwijderen, kun je het bericht niet terugkrijgen.

Als je berichten definitief zijn verwijderd omdat iemand zonder je toestemming toegang tot je account heeft gehad, kun je ons vragen of we je berichten kunnen terugzetten. Hiervoor moet je de volgende stappen uitvoeren:

1. Voltooi dit proces om je account te beveiligen.
  2. Dien een melding in.
Ben je berichten kwijt? Klik hier om dit te onderzoeken.