Verwijderde berichten herstellen

Als je een bericht definitief hebt verwijderd door op 'Definitief verwijderen' te klikken in je Spam of Prullenbak, kun je dit bericht niet via de Gmail-interface herstellen.

In het verleden hebben gebruikers gemeld dat ze al hun berichten kwijt zijn als gevolg van ongeoorloofde toegang. Als iemand anders toegang heeft verkregen tot je account en je wilt laten onderzoeken of het terughalen van e-mail mogelijk is, voltooi je eerst deze procedure om je account veilig te stellen en vervolgens dien je een rapport in.

Als je een bericht naar de Prullenbak hebt verplaatst door op 'Verwijderen' te klikken, als dit minder dan 30 dagen geleden is en je het niet definitief hebt verwijderd, volg je onderstaande stappen om het in je postvak IN terug te zetten:

1. Log in bij Gmail.
  2. Klik aan de linkerkant van een Gmail-pagina op Prullenbak. (Als je geen 'Prullenbak' ziet aan de linkerkant van je Gmail-pagina, ga je via 'Instellingen' naar het tabblad 'Labels' en klik je vervolgens op de link 'weergeven' naast het label 'Prullenbak'.)
  3. Zoek het bericht dat je naar je postvak IN wilt verplaatsen en vink het vakje naast de naam van de afzender aan.
  4. Klik op Verplaatsen naar Postvak IN.

Ben je berichten kwijt? Klik hier om dit te onderzoeken.