Solucionar problemes relacionats amb correus electrònics retornats o rebutjats

Hi ha diversos motius pels quals els servidors de correu electrònic dels destinataris poden rebutjar els missatges que envieu. Gmail torna un missatge que reflecteix la resposta que proporciona el servidor del destinatari.

A continuació, trobareu missatges d'error habituals que us poden aparèixer. Enteneu per què s'ha retornat el missatge i com podeu solucionar el problema.

Interpretar les respostes rebotades

"El compte de correu electrònic amb què heu provat de contactar no existeix"

Per què es rebota un missatge

És possible que l'adreça del destinatari no funcioni o que ja no existeixi. També és possible que l'hàgiu introduït amb un error ortogràfic.

Què podeu fer

1. Comproveu que l'adreça electrònica no contingui els errors habituals següents:
    • Cometes.
    • Punts al final de l'adreça.
    • Espais abans o després de l'adreça.
    • Errors ortogràfics.
  2. Feu una cerca als vostres contactes per veure si la persona amb qui proveu de contactar fa servir cap altra adreça.

Si se us ha mostrat aquest error en enviar un correu electrònic a algú de la feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització, poseu-vos en contacte amb l'administrador.

"El missatge s'ha marcat com a correu brossa" o "El missatge s'ha rebutjat temporalment"

Per què es rebota un missatge

• El text o els enllaços del missatge tenen un aspecte sospitós.
  • Heu afegit un grup nombrós de destinataris en Cc o Cco.

Què podeu fer

1. Suprimiu els enllaços a llocs web en què se sol·liciti informació personal.
  2. Si voleu enviar un correu electrònic a un grup nombrós, creeu un grup amb Grups de Google i envieu-lo allà.
    Obteniu informació sobre com podeu crear un grup.

"El servidor del destinatari ha rebutjat les nostres sol·licituds"

Per què es rebota un missatge

Veureu aquest missatge d'error si Gmail no es pot connectar al servidor de correu electrònic del destinatari.

Què podeu fer

Aquest problema se sol resoldre de seguida sense haver de fer res. Torneu a enviar el correu electrònic més tard.

Si continueu veient l'error:

1. Comproveu que l'adreça electrònica del destinatari està ben escrita.
  2. Contacteu amb l'equip d'assistència al client del proveïdor de correu electrònic del destinatari.

Si se us ha mostrat aquest error en enviar un correu electrònic a algú de la feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització, poseu-vos en contacte amb l'administrador.