Svar på e-poster i Gmail

Når du mottar en e-post i Gmail, kan du

• svare avsenderen
  • svare alle mottakere

Svar på meldinger

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne e-posten.
  3. Nederst i meldingen trykker du på
    • Svar: Send meldingen til avsenderen.
    • Svar alle: Send e-posten til avsenderen og hvem som helst på «Til:»- og «Kopi:»-linjen.
  4. Skriv en melding.
  5. Trykk på Send Send.

Endre standardinnstillingene for svar

For å endre rekkefølgen på «Svar»- og «Svar alle»-knappene, oppdater standardinnstillingene for svar.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på Generelle innstillingeretterfulgt av Standard svarhandlingetterfulgt av Svar eller Svar alle.

Få forslag for raske svar

Slå på Smartsvar for å svare raskt på e-poster i innboksen. Når Smartsvar er på, kan du finne foreslåtte svar under meldingene dine.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Trykk på boksen ved siden av «Smartsvar i e-post».

Tips:

• For å svare velger du et forslag under meldingen.
  • Du kan endre forslaget før du svarer.
  • Hvis du ikke finner «Smartsvar»-innstillingen, må du sørge for at «Smarte funksjoner og personlig tilpasning» er slått på i Gmail. Finn ut mer om smarte funksjoner og kontroller.

Få påminnelser om viktige e-poster

Viktig: Du må slå på samtalevisning i innstillingene før du kan få påminnelser om viktige e-poster. Finn ut hvordan du slår på samtalevisning.

Øverst i innboksen kan det hende du ser forslag (eller «dytting») til e-poster du bør svare på eller følge opp. Du kan slå disse dyttene på eller av i innstillingene.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Til venstre trykker du på menyen Meny etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Under «Dytting» trykker du på Svar og følg opp.
  5. Velg et alternativ:
    • Foreslå e-poster jeg bør svare på: Øverst i innboksen finner du e-poster du har glemt å svare på.
    • Foreslå e-poster jeg bør følge opp: Øverst i innboksen finner du sendte e-poster du kanskje bør følge opp.