Svar på Gmail-e-poster

Du kan svare bare til avsenderen eller til alle som har mottatt e-posten.

Svar på meldinger

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Åpne e-posten.
  3. Klikk på Svar eller Svar alle under meldingen.
  4. Klikk på Send. Hvis du klikker på Send + Arkiv, blir tråden dessuten arkivert eller fjernet fra innboksen fem til noen svarer. Finn ut mer om arkivering.

Svar med smartsvar-forslag

Du kan se smartsvar-forslag basert på e-posten du mottok. Du kan starte et svar raskt ved å klikke på en av setningene. Du kan endre svaret før du sender det.

Sånn kan du slå Smartsvar på eller av:

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre etterfulgt av Se alle innstillinger.
  3. Velg om du vil slå Smartsvar på eller av ved siden av Smartsvar.

Slå av dytting

Noen ganger kan eldre e-poster dukke opp øverst i innboksen din, og du kan bli oppfordret til å svare på dem eller følge dem opp.

Sånn skjuler du disse forslagene:

1. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre etterfulgt av Se alle innstillinger.
  2. Fjern avmerkingen for Foreslå e-poster jeg bør svare på eller Foreslå e-poster jeg bør følge opp i Dytting-delen.

Gjør «Svar alle» til standardinnstillingen

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre etterfulgt av Se alle innstillinger.
  3. Velg Svar alle i «Standard svarinnstilling»-delen.

Du kan fortsatt velge å svare bare én person, men «Svar alle» er førstevalget.