Gmail-viesteihin vastaaminen

Voit vastata joko vain viestin lähettäneelle henkilölle tai kaikille sähköpostin vastaanottajille.

Viesteihin vastaaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Avaa viesti.
  3. Valitse viestin alapuolelta Vastaa tai Vastaa kaikille.
  4. Klikkaa Lähetä. Jos valitset Lähetä + Arkisto, keskustelu arkistoidaan tai poistetaan postilaatikostasi, kunnes joku vastaa siihen. Lue lisää arkistoinnista.

Smart Reply ‑ehdotuksilla vastaaminen

Voit nähdä Smart Reply ‑ehdotuksia saamasi sähköpostin perusteella. Voit aloittaa vastauksen kirjoittamisen nopeasti klikkaamalla ehdotusta. Voit muokata vastaustasi ennen sen lähettämistä.

Smart Replyn laittaminen päälle tai pois päältä:

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse Smart Reply ‑kohdan vierestä Smart Reply käytössä tai pois käytöstä

Automaattisten ehdotusten laittaminen pois päältä

Saatat nähdä postilaatikon yläreunassa vanhoja viestejä sekä vastaamista tai jatkotoimenpidettä koskevan ehdotuksen.

Voit piilottaa nämä ehdotukset seuraavasti:

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  2. Poista valinta Automaattiset ehdotukset ‑osion Ehdota vastausta odottavia sähköposteja‑ tai Ehdota jatkotoimenpiteitä odottavia sähköposteja ‑ruudusta.

Vastaa kaikille ‑asetuksen määrittäminen oletusasetukseksi

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse Oletusarvoinen vastaustoiminto ‑osiosta Vastaa kaikille.

Voit edelleen vastata vain yhdelle henkilölle, mutta "Vastaa kaikille" on nyt ensisijainen asetus.