Respondre a missatges a Gmail

Quan rebeu un missatge a Gmail, podeu:

• Respondre al remitent.
  • Respon a tots els destinataris.

Respondre a missatges

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Obriu el missatge.
  3. A la part inferior del missatge, toqueu:
    • Respon: envieu el missatge al remitent.
    • Respon a tots: envieu el missatge al remitent i a tots els usuaris inclosos a les línies "Per a:" i "Cc:".
  4. Escriviu el missatge.
  5. Toqueu Envia Envia.

Rebre suggeriments de respostes ràpides

Per respondre ràpidament als correus electrònics de la safata d'entrada, activeu la funció Resposta intel·ligent. Quan estigui activada, trobareu les respostes suggerides a sota dels missatges.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i després Configuració.
  3. A "Redacta i respon", toqueu Resposta intel·ligent.
  4. Activeu l'opció Resposta intel·ligent al correu electrònic.

Consells:

• Per respondre a un missatge, seleccioneu un suggeriment a sota del missatge.
  • Podeu editar el suggeriment abans d'enviar la resposta.
  • Si no trobeu l'opció de configuració "Resposta intel·ligent", comproveu que l'opció "Funcions intel·ligents i personalització" estigui activada a Gmail. Obteniu més informació sobre els controls i les funcions intel·ligents.

Rebre recordatoris sobre els correus electrònics importants

Important: per poder rebre recordatoris sobre els correus electrònics importants, primer heu d'activar la visualització de conversa a Configuració. Obteniu informació sobre com podeu activar la visualització de conversa.

A la part superior de la safata d'entrada, és possible que vegeu suggeriments (o "tocs") per als correus electrònics als quals heu de respondre o dels quals heu de fer un seguiment. Podeu activar o desactivar aquests tocs a Configuració.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i després Configuració.
  3. A "Safata d'entrada", toqueu Personalitzacions de la safata d'entrada i després Tocs.
  4. Seleccioneu una opció:
    • Suggereix correus electrònics per respondre-hi: a la part superior de la safata d'entrada, trobareu els correus electrònics a què us heu oblidat de respondre.
    • Suggereix correus per fer-ne un seguiment: a la part superior de la safata d'entrada, trobareu els correus electrònics enviats dels quals possiblement heu de fer un seguiment.