Een Gmail-account maken

Als je je wilt aanmelden voor Gmail, maak je een Google-account.

Aanmelden voor Gmail

Je kunt gratis een Google-account maken. Je kunt met de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je Google-account inloggen bij Gmail en andere Google-producten, zoals YouTube, Google Play en Google Drive.

1. Ga naar de pagina voor het maken van een Google-account.
  2. Volg de stappen op het scherm om je account te configureren.
  3. Nadat je je Google-account hebt gemaakt, kun je dit gebruiken om op je computer, telefoon of tablet in te loggen bij Gmail.

Een account maken

De gebruikersnaam die ik wil, wordt al gebruikt

In de volgende gevallen kun je een bepaald Gmail-adres niet krijgen:

• De door jou gevraagde exacte gebruikersnaam wordt al gebruikt.
  • De door jou gevraagde gebruikersnaam lijkt heel veel op een bestaande gebruikersnaam. Als voorbeeld@gmail.com bijvoorbeeld al bestaat, kun je voorbee1d@gmail.com niet gebruiken.
  • De gebruikersnaam is al eerder door iemand gebruikt en het account is inmiddels verwijderd.
  • De gebruikersnaam die je wilt, is gereserveerd door Google om spam en misbruik te voorkomen.

Vivian is Gmail-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar feedback over deze Help-pagina.