Een Gmail-account maken

Maak een Google-account om je aan te melden voor Gmail. Je kunt met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Google-account inloggen bij Gmail en andere Google-producten, zoals YouTube, Google Play en Google Drive.

1. Ga naar de pagina waarop je een Google-account kunt maken.
  2. Volg de stappen op het scherm om je account in te stellen.
  3. Log met dit account in bij Gmail.

Een account maken

De gebruikersnaam die ik wil, wordt al gebruikt

In de volgende situaties kun je een bepaald Gmail-adres niet krijgen:

• De gebruikersnaam die je wilt, wordt al gebruikt
  • De gebruikersnaam lijkt erg op een bestaande gebruikersnaam (als bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com al wordt gebruikt, kun je voorbee1d@gmail.com niet gebruiken)
  • De gebruikersnaam is al door iemand gebruikt in het verleden en daarna verwijderd
  • De gebruikersnaam is gereserveerd door Google om spam en misbruik te voorkomen

Iemand bootst mijn identiteit na

Als je vermoedt dat iemand een Gmail-adres heeft gemaakt om te proberen je identiteit na te bootsen, kun je contact opnemen met het Meldpunt Identiteitsfraude van de overheid.

Het is voor Gmail onmogelijk om tussen derden te bemiddelen met betrekking tot nabootsing van identiteit. Bekijk meer informatie in de Gebruiksvoorwaarden van Gmail.

Michelle is Gmail-expert en auteur van deze Help-pagina. Geef haar feedback over deze Help-pagina.