Blijf op de hoogte van alles wat belangrijk is met de nieuwe interface van Gmail. Meer informatie over de nieuwe indeling

Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-profielfoto. Deze afbeelding wordt weergegeven als anderen je naam in hun e-mailinbox of chatlijst zien staan. Als ze een iPhone of iPad gebruiken, kan de afbeelding ook worden weergegeven in de meldingen van inkomende chatberichten die je ze stuurt.

Je Gmail-profielfoto is hetzelfde als je Google-accountafbeelding. Meer informatie over hoe je de naam en andere gegevens van je Google-account wijzigt

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Je foto wijzigen

1. Open de Gmail-app  op je iOS-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op je profielfoto op Camera Photoen dan Profielfoto wijzigen of Profielfoto toevoegen.
  4. Maak of kies een nieuwe profielfoto.
  5. Sleep je profielfoto naar het midden van het vierkant.
  6. Tik op Opslaan als profielfoto.

Tips:

Een oude profielfoto zoeken

Je oude profielfoto's staan in je albumarchief.

Gerelateerd artikel