Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-profielfoto. Deze afbeelding wordt weergegeven als anderen je naam in hun e-mailinbox of chatlijst zien staan.

Je Gmail-profielfoto is hetzelfde als je Google-accountafbeelding. Meer informatie over hoe je de naam en andere gegevens van je Google-account kunt wijzigen

Je foto wijzigen

1. Open de Gmail-app Gmail op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Je Google-account beheren.
  4. Tik op de pagina van je Google-account op 'Persoonlijke informatie'.
  5. Tik onder 'Profiel' op je huidige profielfoto en tik op en dan Profielfoto instellen.
  6. Volg de instructies op het scherm om een foto te kiezen of te maken.

Een oude profielfoto zoeken

Je oude profielfoto's staan in je albumarchief.

Gerelateerd artikel