Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-foto. Deze afbeelding wordt weergegeven wanneer iemand je naam in zijn e-mailinbox of chatlijst ziet staan.

Je foto wijzigen

1. Open de Gmail-app Gmail op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Google-account
  4. Tik op de pagina van je Google-account op 'Persoonlijke informatie'.
  5. Tik onder 'Profiel' op je huidige profielfoto, tik op en vervolgens Profielfoto instellen.
  6. Volg de instructies op het scherm om een foto te kiezen of te maken.