Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-profielfoto. Deze afbeelding wordt weergegeven als anderen je naam in hun e-mailinbox of chatlijst zien staan.

Je Gmail-profielfoto is hetzelfde als je Google-accountafbeelding. Meer informatie over hoe je de naam en andere gegevens van je Google-account kunt wijzigen

Je foto wijzigen

1. Open de Gmail-app  op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op je profielfoto op Camera Photoen dan Profielfoto wijzigen of Profielfoto toevoegen.
  4. Maak of kies een nieuwe profielfoto.
  5. Sleep uw profielfoto naar het midden van het vierkant.
  6. Tik op Opslaan als profielfoto.

Tips:

Een oude profielfoto zoeken

Je oude profielfoto's staan in je albumarchief.

Gerelateerd artikel