Kolla e-post från andra konton

I Gmail går det att kolla andra e-postkonton. Läs mer om hur du lägger till ett e-postkonto i Gmail-appen.

Lägga till eller ta bort ett e-postkonto

Du kan lägga till både Gmail-adresser och andra adresser i Gmail-appen för Android.

Lägg till konto
  1. Öppna Gmail-appen  på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.

3. Tryck på Lägg till ytterligare ett konto.
  4. Välj vilken typ av konto du vill lägga till.
    • Om du kollar din e-post för jobbet eller skolan via Outlook för Windows väljer du Outlook, Hotmail och Live.
    • Om du inte hittar din e-posttjänst väljer du Annan.
  5. Lägg till kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.
Ta bort ett konto
  1. Öppna Gmail-appen  på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera konton på den här enheten.
  4. Tryck på e-postkontot som du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort konto.

Byta e-postkonto eller hitta alla meddelanden från dina e-postkonton

Byta e-postkonto

Viktigt! Meddelanden i Gmail-appen visas separat för varje konto.

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på kontot som du vill använda.
Hitta meddelanden från alla e-postkonton
  1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Alla inkorgar uppe till vänster.