Muiden sähköpostitiliesi postin katsominen

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, voit katsoa niiden postit Gmailissa. Lue lisää uuden Gmail-tilin lisäämisestä Gmail-sovellukseen.

Sähköpostitilin lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä Androidin Gmail-sovellukseen sekä Gmail-tilejä että muita sähköpostitilejä.

Tilin lisääminen
  1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.

3. Valitse Lisää toinen tili.
  4. Valitse lisättävän tilin tyyppi.
    • Jos luet työpaikan tai oppilaitoksen osoitteeseen lähetettyjä sähköposteja Windowsin Outlookissa, valitse Outlook, Hotmail ja Live.
    • Jos sähköpostipalveluasi ei näy, valitse Muu.
  5. Lisää tili näytön ohjeiden mukaisesti.
Tilin poistaminen
  1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi tämän laitteen tilejä.
  4. Valitse poistettava sähköpostitili.
  5. Valitse Poista tili.

Sähköpostitilin vaihtaminen tai kaikkien viestien hakeminen

Sähköpostitilin vaihtaminen

Tärkeää: Gmail-sovelluksessa eri tilien viestit pysyvät erillään.

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse profiilikuva oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta tiliä, jota haluat käyttää.
Viestien hakeminen kaikilta sähköpostitileiltä
  1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Kaikki postilaatikot.