Muiden sähköpostitiliesi postin katsominen

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, voit katsoa niiden postit Gmailissa. Lue lisää uuden Gmail-tilin lisäämisestä Gmail-sovellukseen.

Voit lukea ja lähettää viestejä useimmista sähköpostiosoitteista iPhonen ja iPadin Gmail-sovelluksella. Yhteensopivia palveluja ovat esimerkiksi Yahoo ja Hotmail. Sähköpostin edelleenlähetyksen sijaan voit lisätä tilin Gmail-sovellukseen.

Tilin lisääminen tai poistaminen

Voit lisätä iPhonen tai iPadin Gmail-sovellukseen sekä Gmail-tilejä että muita sähköpostitilejä. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.

Tilin lisääminen
  1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Käytä toista tiliä.
  4. Valitse lisättävän tilin tyyppi.
    • Jos käytät iCloud-, @me.com- tai @mac.com-tiliä, sinun täytyy ehkä määrittää tietyt asetukset ja antaa sovelluksen salasana.
    • Jos luet työpaikan tai oppilaitoksen osoitteeseen lähetettyjä sähköposteja Windowsin Outlookissa, valitse Outlook, Hotmail ja Live.
    • Jos sähköpostipalvelusi nimeä ei näy, valitse Muu.
  5. Lisää tili näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti. Jos toiminto on käytettävissä, napauta Kokeile Gmailifytä, jotta voit käyttää lisätyllä tililläsi Gmail-ominaisuuksia, kuten roskapostisuojausta ja sähköpostien luokkia.
Tilin poistaminen
  1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi tässä laitteessa käytettäviä tilejä.
  4. Valitse Poista tältä laitteelta.

Tililtä toiselle vaihtaminen tai tilien kaikkien viestien tarkastelu Gmail-sovelluksessa

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, voit tarkistaa niiden postit Gmailissa. Lue lisää uuden Gmail-tilin lisäämisestä Gmail-sovellukseen.

Tililtä toiselle vaihtaminen

Gmail-sovelluksessa viestit pysyvät erillään eri tileillä.

1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse profiilikuvasi oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta tiliä, jota haluat käyttää.
Kaikkien tilien sähköpostien lukeminen yhdestä postilaatikosta
  1. Avaa Gmail-sovellus  iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Kaikki laatikot.