Se e-mails fra andre konti

Hvis du har flere e-mailkonti, kan du se dem alle i Gmail. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

• Importér alle meddelelser (både gamle og nye): Vælg denne mulighed, hvis du stadig bruger en anden e-mailadresse, herunder en anden Gmail-adresse. Der kan være en lille forsinkelse i visningen af nye meddelelser.
  • Importér kun gamle meddelelser: Vælg denne mulighed, hvis du for nylig har skiftet til Gmail fra en anden udbyder.
  • Videresend kun nye meddelelser: Vælg denne mulighed, hvis du vil have øjeblikkelig adgang til dine nye meddelelser.

Bemærk! Du kan ikke se andre konti end Gmail på din iPhone eller iPad.

Tilføj din konto for at logge ind

Du kan føje både Gmail- og ikke-Gmail-konti til Gmail-appen på din iPhone eller iPad.

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Tilføj en ny konto.
  4. Vælg den type konto, du vil tilføje.
    • Hvis du bruger en konto af typen iCloud, @me.com eller @mac.com, skal du muligvis angive specifikke indstillinger og en app-adgangskode.
    • Hvis du tjekker arbejds- eller skolemails via Outlook til Windows, skal du vælge Outlook, Hotmail og Live.
    • Vælg Anden, hvis du ikke kan se din mailtjeneste.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din konto. Hvis det er tilgængeligt, kan du trykke på Prøv Gmailify for at få Gmail-funktioner på din tilføjede konto, f.eks. spambeskyttelse og mailkategorier.