Hold styr på alt det, der er vigtigt, med Gmails nye grænseflade. Få flere oplysninger om det nye layout.

Se mails fra andre konti

Hvis du har flere mailkonti, kan du tjekke dem alle i Gmail. Se, hvordan du tilføjer en anden mailkonto i Gmail-appen.

Tilføj eller fjern din konto

Du kan føje både Gmail- og ikke-Gmail-konti til Gmail-appen på din iPhone eller iPad. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.

Tilføj en konto
  1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Brug en anden konto.
  4. Vælg den type konto, du vil tilføje.
    • Hvis du bruger en konto af typen iCloud, @me.com eller @mac.com, skal du muligvis angive specifikke indstillinger og en app-adgangskode.
    • Hvis du tjekker arbejds- eller skolemails via Outlook til Windows, skal du vælge Outlook, Hotmail og Live.
    • Vælg Anden, hvis du ikke kan se din mailtjeneste.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din konto. Hvis knappen er tilgængelig, kan du trykke på Prøv Gmailify for at få Gmail-funktioner på din tilføjede konto, f.eks. spambeskyttelse og mailkategorier.

Tip! Du kan læse og sende mails fra de fleste mailadresser via Gmail-appen til iPhone eller iPad, bl.a. Yahoo og Hotmail. I stedet for at videresende dine mails fra en konto kan du føje den pågældende konto til Gmail-appen.

Fjern en konto
  1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Administrer konti på denne enhed.
  4. Tryk på Fjern fra denne enhed.

Skift konto, eller se alle meddelelser fra dine konti i Gmail-appen

Hvis du har flere mailkonti, kan du tjekke dem alle i Gmail. Se, hvordan du føjer en anden mailkonto til Gmail-appen.

Skift konto

Meddelelser i Gmail-appen opbevares separat for hver konto.

1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på den konto, du vil bruge.
Tip! Du kan læse og sende mails fra de fleste mailadresser via Gmail-appen til iPhone eller iPad, bl.a. Yahoo og Hotmail. I stedet for at videresende dine mails fra en konto kan du føje den pågældende konto til Gmail-appen.
Se mails fra alle dine konti i samme indbakke
  1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne.
  3. Tryk på Alle indbakker.