Consultar els correus electrònics d'altres comptes

Si teniu diferents comptes de correu electrònic, els podeu consultar a Gmail. Obteniu informació sobre com podeu afegir un altre compte de correu electrònic a l'aplicació Gmail.

Afegir o suprimir un compte de correu electrònic

A l'aplicació Gmail per a l'iPhone o l'iPad, podeu afegir tant comptes d'aquest servei com d'altres clients. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.

Afegir un compte
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir.
    • Per utilitzar un compte d'iCloud Mail, @me.com o @mac.com, toqueu iCloud.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, toqueu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no trobeu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres (IMAP).
  5. Per afegir el vostre compte, seguiu els passos en pantalla.

Consell: si està disponible, toqueu l'opció Prova Gmailify per obtenir funcions de Gmail al compte que heu afegit, com ara protecció contra el correu brossa i categories de correu electrònic.

Suprimir un compte
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu Gestiona comptes en aquest dispositiu i, a continuació, Suprimeix d'aquest dispositiu.

Canviar de compte o cercar tots els missatges dels comptes de correu electrònic

Canviar de compte de correu electrònic

Important: a l'aplicació Gmail, els missatges dels diferents comptes es mantenen separats.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu el compte que vulgueu utilitzar.
Cercar missatges de tots els comptes de correu electrònic
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Totes les safates d'entrada.