Je e-mails verdelen met de Prioriteitsinbox van Gmail

Wanneer je de instelling Prioriteitsinbox kiest, worden je e-mails automatisch verdeeld over drie secties: belangrijk en ongelezen, met ster en de rest.

Prioriteitsinbox aanzetten

1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu  en dan Instellingen  om je inbox in te stellen.
  3. Tik onder Inbox op Inboxtype.
  4. Selecteer Prioriteitsinbox.

Meer informatie over hoe e-mails worden gemarkeerd als belangrijk

Lees meer informatie over belangrijkheidsmarkeringen in Gmail, waaronder hoe ze automatisch worden toegevoegd.