Bedste praksis for videresendelse af mail til Gmail

Denne artikel har anbefalinger til mailadministratorer og Gmail-brugere, som videresender meddelelser fra andre konti eller tjenester til Gmail. Videresendelse af mails kan påvirke mailgodkendelsen Følg anbefalingerne i denne artikel for at øge sandsynligheden for, at videresendte meddelelser bliver godkendt og leveres som forventet.

Mailadministratorer: Hvis du er mailadministrator, og du videresender mail til Gmail fra andre servere eller tjenester, skal du træffe foranstaltninger for at sikre, at Gmail markerer videresendte meddelelser korrekt som legitime eller spam. Følg anbefalingerne i sektionen Videresendelse af mail for administratorer.

Mailafsendere: Vi anbefaler altid, at afsendere konfigurerer SPF- og DKIM-godkendelse. Til videresendte meddelelser er DKIM-godkendelse især vigtig for at sikre, at din mail leveres som forventet. Få flere oplysninger

Gmail-brugere: Hvis du videresender meddelelser fra en konto, som ikke er en Google-konto, skal du følge anbefalingerne i sektionen Videresendelse af mail for Gmail-brugere.

Videresendelse af mail for administratore og afsendere

Hvis du administrerer mail for din organisation, og du videresender mail fra andre servere eller tjenester til Gmail, skal du følge anbefalingerne i denne sektion for at sikre, at mail leveres som forventet.

Vær med til at forebygge, at videresendte meddelelser markeres som spam

Denne praksis er med til at sikre, at meddelelser, som er videresendt til Gmail, består SPF-godkendelse, hvilket mindsker sandsynligheden for, at Gmail markerer meddelelser som spam:

• Skift konvolutafsender for at bruge dit domæne til videresendelse.
  • Sørg for, at dit domænes SPF-registrering inkluderer de IP-adresser eller domænerne for alle servere eller tjenester, som videresender mail til dit domæne.
  • Brug tredjepartsprodukter eller -tjenester til at identificere spam og forebygge, at de videresendes. Hvis videresendte meddelelser fra dit domæne markeres som spam af modtagere, er der større sandsynlighed for, at fremtidige meddelelser fra dit domæne markeres som spam.
  • Overvej at bruge en unik domæne- eller IP-adresse til videresendelse af meddelelser. Dette er en af vores anbefalinger til forebyggelse af, at mail til Gmail-brugere blokeres eller sendes til spam.

Hjælp videresendte meddelelser med at blive godkendt

• Konfigurer SPF- og DKIM-mailgodkendelse: Vi anbefaler, at mailadministratorer altid konfigurerer SPF- og DKIM-mailgodkendelse for deres domæne. Videresendelse af mail kan påvirke meddelelsesgodkendelse, og videresendte meddelelser bliver ofte ikke SPF-godkendt. Derfor anbefaler vi, at du foruden SPF altid konfigurerer DKIM-godkendelse, så du kan sikre, at dine meddelelser godkendes og leveres som forventet.
  • Undgå brud på DKIM-godkendelse: Der er større sandsynlighed for, at de meddelelser, som ikke består DKIM, bliver sendt til spam. Ændringer af en meddelelses indhold kan medføre, at den ikke består DKIM-godkendelse. Undgå at ændre en meddelelses brødtekst og header, som er beskyttet af DKIM. Google håndhæver strenge krav til godkendelse for meddelelser, der er sendt fra domæne, som ofte er udsat for spoofing. Følgende handlinger kan medføre, at videresendte meddelelser ikke består DKIM:
    • Ændring af MIME-grænserne
    • Ændring af meddelelsens emnelinje
    • Tredjepartssoftware, der ændrer meddelelsens brødtekst (herunder omkodning af meddelelsen)
    • At udvide meddelelsens modtagere med LDAP
    • Ændring af emnelinjen og andre headere, som er beskyttet af det DKIM-signerede domæne (herunder Til, Cc, Dato og Meddelelses-id)
  • Tilføj ARC-headere: For at mindste sandsynligheden for, at videresendte meddelelser afvises eller markeres som spam, anbefaler vi, at du føjer ARC-headere til videresendte meddelelser. ARC verificerer tidligere godkendelsestjek for videresendte meddelelser og er med til at sikre, at videresendte meddelelser leveres til slutmodtagerne. Få flere oplysninger om ARC.
  • Tilføj headere til videresendelse: Du kan fortælle mailservere, at en meddelelse er videresendt, ved at tilføj meddelelsesheaderne X-Forwarded-For: eller X-Forwarded-To:. Serverne til modtagelse af meddelelsen administrerer videresendte meddelelser på en anden måde en direkte, indgående meddelelser.

Videresendelse af mail for Gmail-brugere

Hvis du vil videresende meddelelser fra andre mailkonti til din personlige Gmail-konto, skal du følge anbefalingerne i denne sektion for at sikre, at meddelelserne leveres korrekt:

• Konfigurer IMAP eller POP på din Gmail-konto: Med IMAP kan du læse meddelelser på flere enheder, og meddelelserne synkroniseres i realtid. Med POP kan du få meddelelser på en enkelt enhed, og meddelelserne synkroniseres ikke i realtid. De downloades i stedet, og du beslutter, hvor ofte du vil downloade nye e-mails. Gå til Se mails fra andre konti for at få en detaljeret vejledning til konfiguration af IMAP og POP med din Gmail-konto.
  • Markér mails som spam, eller spammarkeringen: Når Gmail ved en fejl markerer en meddelelse som spam eller phishing, skal du rette fejlen ved at følge vejledningen i Markér meddelelser som spam, eller fjern spammarkeringen. Dette hjælper Gmail med at identificere spam og legitime meddelelser korrekt fremover.
  • Opdater dine Gmail-indstillinger: Hvis du videresender meddelelser fra en anden mailkonto til din Gmail-konto, markerer Gmail muligvis nogle meddelelser som spam eller phishing ved en fejl. For at forhindre dette skal du føje din adresse, som ikke er en Gmail-adresse, til Gmail-indstillingen Send mail som. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Send mails fra en anden adresse eller et andet alias.

Relaterede emner

Undgå, at mail til Gmail-brugere blokeres eller sendes til spammappen

Undgå spam, spoofing og phishing med Gmail-godkendelse.

Videresendelse, omdirigering og routing af mail med Google Workspace