Google Buzz bestaat niet meer

We hebben Google Buzz teruggetrokken.

Als je Buzz-posts had op het moment dat Google Buzz werd stilgelegd, is er een archief gemaakt van je content. Deze is opgeslagen op je Google Drive.

We hebben twee mappen gemaakt: een met een overzicht van alleen je openbare Buzz-posts en een met al je posts. Standaard zijn je openbare posts te zien door iedereen met de link, en ze kunnen naar voren komen in zoekresultaten en op je Google-profiel (als je hebt gelinkt naar je Buzz-posts). Als er nog bestaande links zijn naar je Google Buzz-content, sturen deze de gebruikers door naar de map met je openbare posts.

De bestanden met daarin je Buzz-content zijn vergelijkbaar met andere Drive-bestanden: je kunt met deze bestanden doen wat je wilt. Dat betekent dat je ze kunt downloaden, verwijderen of kunt wijzigen wie toegang heeft tot de bestanden. De bestanden tellen niet mee voor je opslaglimiet.

Bedankt voor het gebruiken van Google Buzz.