Lisätiedot lähettäjän nimen vieressä

Viestin lähettäjän nimen vieressä saatetaan näyttää lisätietoja. Voit esimerkiksi saada sähköpostin pankistasi, mutta lähettäjän sähköpostiosoite on peräisin toiselta sivustolta.

Lähettäjän nimen vieressä näkyy lisätietoja

Lähettäjän nimen vieressä näkyy sähköpostiosoite

Lähettäjän nimen vieressä näkyy sähköpostiosoite, jos et ole aiemmin lähettänyt viestejä kyseiselle henkilölle.

Jos lisäät lähettäjän osoitekirjaasi tai vastaat hänen viesteihinsä, sähköpostiosoitetta ei näytetä enää jatkossa nimen vieressä.

Lähettäjän nimen vieressä lukee "palvelun X kautta", jossa X on verkkosivuston nimi

Seuraavissa tapauksissa lähettäjän nimen vieressä lukee "palvelun X kautta", jossa X on verkkosivuston nimi:

• Verkkotunnus, josta viesti lähetettiin, ja Lähettäjä-osoitekentän verkkotunnus eivät ole samat. Voit esimerkiksi saada sähköpostin, jonka lähettäjä on matti.malli@gmail.com, mutta se on lähetetty Gmailin sijaan jonkin sosiaalisen median sivuston kautta.
  •  Sähköposti on lähetetty Google Ryhmään verkkotunnuksesta, jonka DMARC-käytännöksi on määritetty "p=reject" tai "p=quarantine".

Palvelun X kautta ‑tekstiä ei voi poistaa nimen vierestä. Gmail näyttää nämä tiedot, jotta tiedät, mistä viestisi saapuvat.

Jos sähköposti on lähetetty Google Ryhmään verkkotunnuksesta, jonka DMARC-käytännöksi on määritetty "p=quarantine" tai "p=reject", näet lähettäjänä "Lähettäjän nimi palvelun Ryhmän nimi kautta" <ryhmäsi@verkkotunnuksesi.com> (vastaanottajan ryhmä). Näin Google Ryhmien toimituspalvelu ei aktivoi lähettäjän verkkotunnuksen DMARC-käytäntöä ja viesti toimitetaan oikein.

Jos viesti on lähetetty sinulle tuntemattomasta palvelusta, se saattaa olla roskapostia.

Palvelun X kautta ‑tekstin poistaminen sähköposteista, joita ei ole lähetetty Gmailista

Gmail tarkistaa lähettämiesi viestien todennuksen.

• Jos lähetät viestejä joukkolähetyspalvelun tai muiden kolmannen osapuolen yhteistyökumppanien kautta, ehkäise sähköpostiesi joutuminen Gmailin estämiksi
  • Julkaise SPF-tietue, joka sisältää viestejäsi lähettävän palveluntarjoajan tai yhteistyökumppanien IP-osoitteet.
  • Allekirjoita viestit verkkotunnukseesi liitetyllä DKIM-allekirjoituksella.
  • Varmista, että Lähettäjä-osoitekentässä oleva verkkotunnus vastaa verkkotunnusta, jolla todennat sähköpostisi.