Yderligere oplysninger ud for afsenders navn

Du kan muligvis se yderligere oplysninger ud for en persons navn, når vedkommende sender dig en meddelelse. Du kan f.eks. modtage en mail fra din bank, hvor afsenderens mailadresse er fra et andet website.

Jeg kan se yderligere oplysninger ud for afsenderens navn

Jeg kan se en mailadresse ud for afsenderens navn

Du kan se afsenderens mailadresse ud for vedkommendes navn, hvis det er en person, du ikke tidligere har sendt en mail til.

Hvis du føjer denne afsender til din adressebog eller besvarer en mail fra denne person, vises vedkommendes mailadresse ikke ud for navnet ved fremtidige meddelelser.

Jeg kan se "via" og et website ud for afsenderens navn

Du kan se "via" og et website ud for afsenderens navn, hvis:

• Domænet, som meddelelsen blev sendt fra, ikke matcher domænet i afsenderfeltet "Fra". Det er f.eks. tilfældet, hvis du har modtaget en mail fra john.hansen@gmail.com, men den er sendt via et socialt netværk og ikke via Gmail.
  •  Mailen blev sendt til en Google-gruppe fra et domæne, hvor "p=reject or p=quarantine" er angivet som DMARC-politik.

Du kan ikke fjerne "via" ud for en persons navn. Gmail viser disse oplysninger for at gøre dig opmærksom på, hvor dine meddelelser kommer fra.

Hvis en mail blev sendt til en Google-gruppe fra et domæne, hvor politikken "p=quarantine" eller "p=reject" er angivet som DMARC-politik, vises "'Afsendernavn' via gruppenavn" <DinGruppe@DitDomæne.com> (modtagerens gruppe) som afsender. Den adfærd kan ses, så leveringssystemet for Grupper ikke aktiverer DMARC-politikken på afsenderens domæne, og mailen leveres korrekt.

Hvis du opdager, at en mail blev sendt via et program, du ikke genkender, er meddelelsen muligvis spam.

Fjern "via"-oplysninger fra mails, der ikke er sendt via Gmail

Gmail kontrollerer, om meddelelser, du sender, er godkendt.

• Hvis du sender meddelelser via en tjeneste til afsendelse af massemails eller tilknyttede tredjeparter, kan finde ud af, hvordan du undgår, at dine mails blokeres af Gmail
  • Udgiv en SPF-registrering, der indeholder IP-adresser på tjenesten eller de tilknyttede tredjeparter, som sender dine meddelelser.
  • Signer dine meddelelser med en DKIM-signatur, der er knyttet til dit domæne.
  • Sørg for, at domænet i afsenderfeltet "Fra" matcher det domæne, du bruger til at godkende dine mails.