Brug Gmail Offline

Du kan læse, besvare og søge i dine Gmail-meddelelser, selv når du ikke har forbindelse til internettet, ved at gå til mail.google.com

Tip!

• Vi anbefaler, at du gemmer mail.google.com som bogmærke i Chrome, da det gør det nemmere at bruge Gmail, når du er offline.
  • Hvis du bruger Gmail med din arbejds- eller skolekonto, kan du bede din administrator om hjælp til at ændre dine indstillinger.

Aktivér Gmail Offline

Sørg for, at du har downloadet Chrome på din computer. Du kan kun bruge Gmail Offline i et Chrome-browservindue og ikke i inkognitotilstand.

1. Gå til indstillingerne for Gmail Offline.
  2. Markér "Aktivér offlinemail".
  3. Vælg dine indstillinger, f.eks. hvor mange dages meddelelser du vil synkronisere.
  4. Klik på Gem ændringer.

Aktivér Gmail Offline på hver af de enheder, som du vil have offlineadgang til.

Gem Gmail som bogmærke til brug offline

Du kan tilføje din indbakke som bogmærke, så du nemmere kan bruge din mail, når du er offline.

1. Åbn din Gmail-indbakke i Chrome.
  2. Klik på Stjernemarkér Stjerne til højre for adresselinjen. Se, hvordan du tilføjer et bogmærke i Chrome.

Brug Gmail offline

Du kan bruge Gmail, når du ikke har forbindelse til internettet, ved at gå til mail.google.com eller ved at klikke på det bogmærke, du tilføjede for Gmail Offline, i Chrome.

Bemærk! Når du sender mails, mens du offline, bliver dine mails lagt i en ny udbakkemappe og sendes, så snart du er online igen.

Afinstaller Gmail Offline

Trin 1: Fjern dine offlinedata

1. Åbn Google Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Under "Sikkerhed og privatliv" skal du klikke på Indstillinger for indhold og så Cookies.
  5. Klik på Se alle cookies og websitedata og så Fjern alle.

Trin 2: Deaktiver Gmail Offline

1. Gå til indstillingerne for Gmail Offline.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér offlinemail".

Find og ret fejl

Jeg har flere Gmail-konti, men jeg kan kun se én konto i Gmail Offline

Gmail Offline synkroniserer kun meddelelser for den Gmail-konto, du brugte, da du konfigurerede Gmail Offline.

Du skal logge ind på din anden Gmail-konto og aktivere Gmail Offline.

Synkroniseringen af mine meddelelser er stoppet

Du er muligvis løbet tør for plads. Prøv følgende for at synkronisere igen:

1. Gå til Indstillinger Indstillingerog så Indstillinger.
  2. Klik på fanen Offline.
  3. I sektionen "Indstillinger for synkronisering" kan du vælge at synkronisere færre dage eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Download vedhæftede filer".

Synkroniseringen af dine meddelelser stopper også, hvis du lukker Chrome. Åbn Chrome for at synkronisere igen.

Jeg kan ikke se vedhæftede filer i mails

Når du er offline, kan vedhæftede filer ikke forhåndsvises i Gmail. Du kan dog downloade og åbne dem i en app på din computer.

Fejlen "Der er ikke nok lagerplads til offlinebrug"

Hvis der ikke er nok lagerplads, kan det skyldes følgende årsager:

• Der er ikke nok harddiskplads
  • Du bruger en inkognitofane i Chrome
  • Du bruger en gæsteprofil i Chrome
  • Chrome-indstillingerne er konfigureret til Ryd ved lukning

Tjek indstillingerne for cookies i Chrome

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til Mere Mereog så Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. I sektionen "Privatliv og sikkerhed" skal du klikke på Indstillinger for indhold og så Cookies.
  5. Sørg for, at "mail.google.com" eller "*.google.com" ikke er angivet under "Ryd ved lukning".

Se, hvordan du administrerer cookies i Chrome.

Bemærk! Gmail Offline anvender kun den plads, der er tilgængelig for din browser. Da dette som regel kun er en brøkdel af den tilgængelige lagerplads på din computer, er den tilgængelige lagerplads, der vises i indstillingerne for Gmail Offline, mindre end den faktiske tilgængelige lagerplads på din computer.