Utilitzar Gmail sense connexió

Encara que no tingueu connexió a Internet, podeu llegir els vostres missatges de Gmail, fer-hi cerques i respondre-hi. Només heu d'anar a mail.google.com

Consells:

• Perquè us resulti més fàcil utilitzar Gmail sense connexió, us recomanem que afegiu mail.google.com a les adreces d'interès de Chrome.
  • Si feu servir Gmail amb el vostre compte de la feina o d'un centre educatiu, podeu demanar a l'administrador que us ajudi a canviar la configuració.

Activar Gmail sense connexió

A l'ordinador, comproveu que hàgiu baixat Chrome. Gmail sense connexió només es pot fer servir en una finestra d'aquest navegador i amb el mode d'incògnit desactivat.

1. Aneu a la configuració de Gmail sense connexió.
  2. Marqueu "Activa el correu sense connexió".
  3. Trieu la configuració que vulgueu, com ara quants dies de missatges voleu sincronitzar.
  4. Feu clic a Desa els canvis.

Activeu Gmail sense connexió a cadascun dels dispositius per als quals vulgueu accés sense connexió.

Afegir Gmail a les adreces d'interès per utilitzar-lo sense connexió

Afegiu la safata d'entrada a les adreces d'interès perquè us resulti més fàcil accedir al correu electrònic quan no tingueu connexió.

1. A Chrome, obriu la safata d'entrada de Gmail.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, feu clic a l'estrella Destaca. Obteniu més informació sobre com podeu crear una adreça d'interès a Chrome.

Utilitzar Gmail sense connexió

Per utilitzar Gmail quan no tingueu connexió a Internet, aneu a mail.google.com o feu clic a l'adreça d'interès per a Gmail sense connexió que hàgiu creat a Chrome.

Nota: quan envieu correus electrònics sense connexió, es col·loquen en una carpeta nova anomenada "Safata de sortida" i s'envien tan bon punt torneu a estar en línia.

Desinstal·lar Gmail sense connexió

Pas 1: suprimiu les dades sense connexió

1. A l'ordinador, obriu Google Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del contingut i després Galetes.
  5. Feu clic a Mostra totes les galetes i les dades del lloc web i després Suprimeix-ho tot.

Pas 2: desactiveu Gmail sense connexió

1. Aneu a la configuració de Gmail sense connexió.
  2. Desmarqueu "Activa el correu sense connexió".

Resoldre problemes

Tinc diversos comptes de Gmail, però només en veig un a Gmail sense connexió

Gmail sense connexió només sincronitza els missatges del compte que estàveu utilitzant en configurar aquesta funció.

Haureu d'iniciar la sessió a l'altre compte de Gmail i activar-hi Gmail sense connexió.

Els meus missatges ja no se sincronitzen

Us podeu haver quedat sense espai. Seguiu aquests passos perquè es tornin a sincronitzar:

1. Aneu a Configuració Configuració i després Configuració.
  2. Feu clic a la pestanya Sense connexió.
  3. A la secció "Configuració de sincronització", seleccioneu que se sincronitzin menys dies o desmarqueu la casella de l'opció "Baixa els fitxers adjunts".

Els missatges també es deixen de sincronitzar si tanqueu Chrome. Obriu-lo per iniciar de nou la sincronització.

No veig els fitxers adjunts dels correus electrònics

Quan no teniu connexió, els fitxers adjunts no es poden previsualitzar a Gmail. Tanmateix, podeu baixar-los i obrir-los en una aplicació instal·lada a l'ordinador.

Error "Espai insuficient d'emmagatzematge sense connexió"

Pot no haver suficient emmagatzematge per un d'aquests motius:

• No hi ha prou espai a la unitat de disc dur.
  • Feu servir una pestanya d'incògnit de Chrome.
  • Utilitzeu un perfil de convidat a Chrome.
  • Chrome està configurat per esborrar les dades en sortir del navegador.

Consultar la configuració de les galetes a Chrome

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A la secció "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del contingut i després Galetes.
  5. Assegureu-vos que el domini "mail.google.com" o "*.google.com" no estigui inclòs a la secció "Esborra en sortir".

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar les galetes a Chrome.

Nota: Gmail sense connexió només fa servir l'espai disponible al vostre navegador. Com que normalment aquest espai és només una part de l'emmagatzematge disponible a l'ordinador, l'espai d'emmagatzematge disponible que es mostrarà a la configuració de Gmail sense connexió serà inferior a l'espai d'emmagatzematge real disponible a l'ordinador.