Gmail onthoudt mijn e-mailadres en wachtwoord voor inloggen

Als je met je mobiele apparaat bent ingelogd op je Google-account, word je automatisch ingelogd bij de Google-app. Als je Gmail gebruikt in een browser, kun je automatisch worden ingelogd als je browser je gebruikersnaam en wachtwoord heeft opgeslagen.

Mijn gebruikersnaam of wachtwoord niet meer opslaan

Als je niet wilt dat je automatisch wordt ingelogd bij Gmail, wijzig je de instellingen of voorkeuren van je browser zodat je wachtwoorden niet worden opgeslagen. Als je Google Chrome niet gebruikt, zoek je in het Helpcentrum van je browser naar instructies voor hoe je kunt instellen dat wachtwoorden niet meer worden opgeslagen.

Je gebruikersnaam en wachtwoord tijdelijk verwijderen

Als je je gebruikersnaam en wachtwoord van de pagina wilt verwijderen, wis je het cachegeheugen van je browser. Als je Google Chrome niet gebruikt, zoek je in het Helpcentrum van je browser naar instructies voor het wissen van het cachegeheugen.