Brug Google-produkter i samme vindue

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en gratis prøveperiode på Google Workspace.

Du kan bruge Google-produkter som f.eks. Gmail og Kalender i samme vindue. På denne måde kan du øge produktiviteten uden at skulle skifte mellem faner.

Åbn to Google-produkter i ét vindue

1. Gå til Gmail, Kalender eller Google Drev, eller åbn en fil i Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre.
  3. Til højre skal du vælge det produkt, du vil åbne:
    • Kalender Kalender: Se din tidsplan, og tilføj eller rediger begivenheder.
    • Keep Keep: Opret en note eller liste.
    • Huskeliste Huskeliste: Tilføj opgaver og deadlines.
    • Kontakter : Få adgang til dine kontakter.
    • Voice "": Foretag et Google Voice-opkald.
    • Maps Maps: Søg i Google Maps.
  4. Klik på Luk Annuller til højre for at lukke panelet med apps.

Tip! Du kan få tilføjelser fra Google Workspace for at føje flere valgmuligheder til dit sidepanel.

Få flere oplysninger:

Luk eller skjul det højre sidepanel

Du kan lukke eller skjule Google Workspace-sidepanelet.

• Sådan lukker du det højre sidepanel: Klik på Luk Annuller til højre.
  • Sådan skjuler du det højre sidepanel: Hvis panelet er udvidet, skal du klikke på Luk Annuller øverst til højre i apppanelet. Klik derefter på Skjul sidepanel Skjul sidepanel nederst til højre.
  • Sådan får du vist det højre sidepanel: Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre.

Opret en kalenderbegivenhed

1. Gå til Gmail eller Google Drev, eller åbn en fil i  Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Google Kalender Kalender til højre.
  4. Klik på et tidspunkt i kalenderen.
  5. Angiv oplysninger om begivenheden.
  6. Klik på Gem.

Få flere oplysninger om Google Kalender.

Vedhæft et dokument til en kalenderbegivenhed
  1. Gå til Google Drev, eller åbn en fil i Docs, Sheets, Slides eller Tegninger.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Google Kalender Kalender til højre.
  4. Klik på et tidspunkt i kalenderen.
  5. Angiv oplysninger om begivenheden.
  6. Klik på Vedhæft [navnet på dit dokument] under "Tilføj beskrivelse".
  7. Klik på Gem.

Find et sted, eller få rutevejledning i Google Kalender

1. Gå til Google Kalender Kalender på en computer.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Maps Maps til højre.
  4. Søg efter et sted.
  5. Se oplysninger om stedet, eller klik på Rutevejledning for at få en rutevejledning.

Tips!

• Sådan forhindrer du, at Google Maps åbner i Google Kalender: Klik på Luk Annuller øverst til højre i Maps-panelet. Klik derefter på Skjul sidepanel Skjul sidepanel nederst til højre. Dine steder åbnes på en ny fane.
  • Hvis du vil føje rejsetid til en begivenhed direkte i Google Kalender: Vælg en rejseform og en rejse, og klik derefter på Føj til kalender.

Se en forhåndsvisning af en begivenhed

1. Gå til Google Kalender Kalender på en computer.
  2. Opret en begivenhed, og angiv stedoplysninger, eller klik på en eksisterende begivenhed, som har et sted.
  3. Valgfrit: Du kan se en forhåndsvisning af stedet for en begivenhed, du opretter, ved at klikke på Se forhåndsvisning i Maps maps outline.
  4. Klik på stedet.
  5. Se oplysninger om stedet til højre.

Tips!

• Sådan forhindrer du, at Google Maps åbner i Google Kalender: Klik på Luk Annuller øverst til højre i Maps-panelet. Klik derefter på Skjul sidepanel Skjul sidepanel nederst til højre. Dine steder åbnes på en ny fane.
  • Hvis du vil føje rejsetid til en begivenhed direkte i Google Kalender: Vælg en rejseform og en rejse, og klik derefter på Føj til kalender.

Opret en note eller liste

1. Gå til Gmail, Kalender eller Google Drev, eller åbn en fil i Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Keep Keep til højre.
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Skriv en note
    • Ny liste new note
  5. Tilføj den ønskede tekst.
  6. Klik på Udfør.

Få flere oplysninger om Google Keep.

Føj en Keep-note til et dokument eller en præsentation
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Keep Keep til højre.
  4. Find den note eller liste, du vil tilføje, og træk den derefter til dokumentet eller præsentationen.
Gem tekst fra Docs eller Slides i Keep
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides.
  2. Fremhæv den tekst, du vil føje til en note.
  3. Højreklik på teksten, og vælg derefter Gem i Keep.

Opret en opgave

1. Gå til Gmail, Kalender eller Google Drev, eller åbn en fil i Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  4. Klik på Tilføj en opgave.
  5. Angiv oplysninger.
  6. Valgfrit: Klik på Rediger Rediger for at tilføje oplysninger eller en frist.
  7. Klik på Luk Huskeliste Annuller, når du er færdig.

Tip! Hvis du vil omarrangere dine opgaver, kan du trække den opgave, du vil flytte.

Se, hvordan du bruger Google Huskeliste.

Gem en mail som en opgave
  1. Gå til Gmail.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  4. Find den mail i indbakken, som du vil gemme som en opgave.
  5. Træk mailen til det højre sidepanel.
Organiser dine opgaver i lister

Du kan adskille forskellige typer opgaver, f.eks. dine arbejdsopgaver og dine private opgaver.

1. Gå til Gmail, Kalender eller Google Drev, eller åbn en fil i Docs, Sheets eller Slides.
  2. Klik på Vis sidepanel Vis sidepanel nederst til højre, hvis sidepanelet ikke vises.
  3. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  4. Øverst ud for "Min liste" eller "Team" skal du klikke på pil ned Menupil og derefter Opret ny liste.
  5. Giv listen et navn, og klik derefter på Udfør.
  6. Hvis du vil gå til en anden liste, skal du klikke på pil ned Menupil ud for titlen på din liste. Vælg en anden liste.

Brug andre apps sammen med Gmail

Tilføj andre værktøjer, du kan bruge sammen med Gmail, bl.a. Asana, Trello, Intuit og Docusign.

Installer tilføjelser

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Hent tilføjelser.
  3. Søg efter og vælg det værktøj, du vil bruge sammen med Gmail.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Installer og derefter Fortsæt.
  5. Vælg din konto, og følg vejledningen på skærmen.

Afinstaller tilføjelser

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Klik på fanen Tilføjelser.
  4. Klik på Administrer i sektionen "Installerede tilføjelser".
  5. Klik på Mere Mereog derefter Fjern.