Brug Google-produkter i samme vindue

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en gratis prøveperiode på Google Workspace.

Du kan bruge Google-produkter som f.eks. Gmail eller Kalender i samme vindue på din computer. På denne måde kan du holde styr på vigtige oplysninger uden at skulle skifte mellem dine faner.

Se din kalender, dine noter og dine opgaver

1. Gå til Gmail, Kalender, Google Drev eller en fil i Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. I højre side kan du vælge:
    • Kalender Kalender: Se din tidsplan, og tilføj eller rediger begivenheder.
    • Keep Keep: Opret en note eller liste.
    • Huskeliste Huskeliste: Tilføj opgaver og deadlines.
  3. Du kan lukke sidepanelet ved at klikke på Luk Annuller øverst til højre.

Få flere oplysninger:

Luk eller skjul det højre sidepanel

Du kan lukke eller skjule Google Workspace-sidepanelet.

• Du kan lukke sidepanelet ved at klikke på Luk Annuller øverst til højre.
  • Hvis du helt vil skjule det højre sidepanel, skal du lukke den og derefter klikke på Skjul Skjul sidepanel nederst til højre.
  • Du kan vise det højre sidepanel ved at klikke på Vis Vis sidepanel nederst til højre.

Opret en kalenderbegivenhed

1. Gå til Gmail eller en fil i Google Drev, Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Kalender Kalender til højre.
  3. Klik på et tidspunkt i kalenderen.
  4. Angiv oplysninger om begivenheden, og klik derefter på Gem.

Få flere oplysninger om Google Kalender.

Vedhæft et dokument til en kalenderbegivenhed
  1. Gå til Google Drev eller en fil i Docs, Sheets, Slides eller Tegninger på en computer.
  2. Klik på Kalender Kalender i sidepanelet til højre.
    • Klik på Vis Vis sidepanel nederst til højre, hvis du ikke kan se denne valgmulighed.
  3. Klik på et tidspunkt i kalenderen, hvor du vil tilføje en begivenhed.
  4. Tilføj en titel, en beskrivelse eller gæster.
  5. Klik på Vedhæft over "Tilføj gæster".
  6. Klik på Gem.

Opret en note eller liste

1. Gå til Gmail, Kalender, Google Drev eller en fil i Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Keep Keep til højre.
  3. Vælg:
    • Skriv en note
    • Ny liste Ny liste
  4. Tilføj den ønskede tekst.
  5. Klik på Udfør.

Få flere oplysninger om Google Keep.

Føj en Keep-note til et dokument eller en præsentation
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides på en computer.
  2. Klik på Keep Keep til højre.
  3. Find den note, du vil tilføje, og træk den derefter til dokumentet eller præsentationen.
Gem tekst fra et dokument eller en præsentation som en note
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides på en computer.
  2. Fremhæv den tekst, du vil føje til en note.
  3. Højreklik på teksten, og vælg derefter Gem i Keep.

Opret en opgave

1. Gå til Gmail, Kalender, Google Drev eller en fil i Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  3. Klik på Tilføj en opgave.
  4. Angiv en opgave.
  5. Klik på Rediger Rediger for at tilføje oplysninger eller en frist.
  6. Klik på Tilbage Tilbage, når du er færdig.

Tip! Du kan omarrangere din opgaver ved at klikke på Mere Mere og derefter Min rækkefølge. Træk i opgaverne.

Se, hvordan du bruger Google Huskeliste.

Gem en mail som en opgave
  1. Gå til Gmail på en computer.
  2. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  3. Find den mail i indbakken, som du vil gemme som en opgave.
  4. Træk mailen til det højre sidepanel.
Organiser dine opgaver i lister

Du kan adskille forskellige typer opgaver, f.eks. dine arbejdsopgaver og dine private opgaver.

1. Gå til Gmail, Kalender, Google Drev eller en fil i Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  3. Øverst skal du klikke på den nedadvendte pil Menupil og derefter Opret ny liste.
  4. Giv listen et navn, og klik derefter på Udfør.
  5. Klik på den nedadvendte pil Menupil for at gå til en anden liste. Vælg en anden liste.

Brug andre apps sammen med Gmail

Tilføj andre værktøjer, du kan bruge sammen med Gmail, bl.a. Asana, Trello, Intuit og Docusign.

Installer tilføjelser

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Hent tilføjelser.
  3. Søg efter og vælg det værktøj, du vil bruge sammen med Gmail.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Installer og derefter Fortsæt.
  5. Vælg din konto, og følg vejledningen på skærmen.

Tip! Du kan hurtigt hente eller få adgang til tilføjelser ved at klikke på Tilføj Plus i højre sidepanel.

Afinstaller tilføjelser

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  3. Klik på fanen Tilføjelser.
  4. Klik på Administrer i sektionen "Installerede tilføjelser".
  5. Klik på Mere Mereog derefter Fjern.