Brug Google-produkter i samme vindue

Du kan bruge Google-produkter som f.eks. Gmail eller Kalender i samme vindue på din computer. På denne måde kan du holde styr på vigtige oplysninger uden at skulle skifte mellem dine faner.

Se din kalender, dine noter eller dine opgaver

1. Gå til Gmail, Kalender eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. I højre side kan du vælge:
    • Kalender Kalender: Se din tidsplan, og tilføj eller rediger begivenheder.
    • Keep Keep: Opret en note eller liste.
    • Huskeliste Huskeliste: Tilføj opgaver og deadlines.
  3. Klik på Luk Annuller øverst til højre for at lukke den højre sidebjælke.

Få flere oplysninger:

Luk eller skjul højre sidebjælke

Du kan lukke eller skjule G Suite-sidebjælken.

• Hvis du vil lukke den højre sidebjælke, skal du klikke på Luk Close øverst til højre.
  • Hvis du helt vil skjule den højre sidebjælke, skal du lukke den og derefter klikke på Skjul Skjul sidepanel nederst til højre.
  • Hvis du vil se den højre sidebjælke, skal du klikke på Vis Vis sidepanel nederst til højre.

Opret en kalenderbegivenhed

1. Gå til Gmail eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Kalender Kalender til højre.
  3. Klik på et tidspunkt i kalenderen.
  4. Angiv oplysninger om begivenheden, og klik derefter på Gem.

Få flere oplysninger om Google Kalender.

Vedhæft et dokument til en kalenderbegivenhed
  1. Gå til en fil i Google Docs, Sheets, Slides eller Tegninger på en computer.
  2. Klik på Kalender Kalender i sidebjælken til højre.
    • Klik på Vis Vis sidepanel nederst til højre, hvis du ikke kan se denne valgmulighed.
  3. Klik på et tidspunkt i kalenderen, hvor du vil tilføje en begivenhed.
  4. Tilføj en titel, en beskrivelse eller gæster.
  5. Klik på Vedhæft over "Tilføj gæster".
  6. Klik på Gem.

Opret en note eller liste

1. Gå til Gmail, Kalender eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Keep Keep til højre.
  3. Vælg:
    • Skriv en note
    • Ny liste Ny liste
  4. Tilføj den ønskede tekst.
  5. Klik på Udfør.

Få flere oplysninger om Google Keep.

Føj en Keep-note til et dokument eller en præsentation
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides på en computer.
  2. Klik på Keep Keep til højre.
  3. Find den note, du vil tilføje, og træk den derefter til dokumentet eller præsentationen.
Gem tekst fra et dokument eller en præsentation som en note
  1. Åbn et dokument eller en præsentation i Google Docs eller Slides på en computer.
  2. Fremhæv den tekst, du vil føje til en note.
  3. Højreklik på teksten, og vælg derefter Gem i Keep.

Opret en opgave

1. Gå til Gmail, Kalender eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  3. Klik på Tilføj en opgave.
  4. Angiv en opgave.
  5. Klik på Rediger Rediger for at tilføje oplysninger eller en frist.
  6. Klik på Tilbage Tilbage, når du er færdig.

Tip! Du kan ændre rækkefølgen på dine opgaver ved at klikke på Mere Mere og derefter Min rækkefølge. Træk i opgaverne.

Se, hvordan du bruger Google Huskeliste.

Gem en mail som en opgave
  1. Gå til Gmail på en computer.
  2. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  3. Find den mail i indbakken, som du vil gemme som en opgave.
  4. Træk mailen til den højre sidebjælke.
Sortér dine opgaver i lister

Du kan adskille forskellige typer opgaver, f.eks. dine arbejdsopgaver og dine private opgaver.

1. Gå til Gmail, Kalender eller en fil i Google Docs, Sheets eller Slides på en computer.
  2. Klik på Huskeliste Huskeliste til højre.
  3. Øverst på skærmen skal du klikke på pilen Menupil og derefter Opret ny liste.
  4. Giv listen et navn, og klik derefter på Udfør.
  5. Klik på pilen Menupil for at gå til en anden liste. Vælg en anden liste.

Brug andre apps sammen med Gmail

Administrer projekter, kontaktpersoner og andre oplysninger fra Gmail ved hjælp af apps, der ikke tilhører Google.

1. Gå til Gmail på en computer.
  2. Klik på Hent tilføjelser Hent tilføjelser til højre.
  3. Vælg en app.
  4. Klik på Installer.