Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Koppelen aan Search Ads 360 (beëindigd)

Als u inzichten in zoekopdrachten wilt krijgen via uitgebreide visualisatie van gegevens, schakelt u over naar de nieuwe versie van Search Ads 360.

Let op: Na 30 april 2024 kunt u geen nieuwe rapporten meer maken op basis van deze connector. Ga aan de slag met de nieuwe versie van de Search Ads 360-connector.

Vanwege wijzigingen in de SA360 Reporting API levert de Search Ads 360-connector geen gegevens meer aan Looker Studio. Als u uw Search Ads 360-gegevens wilt blijven zien in Looker Studio, moet u overschakelen naar de nieuwe versie van de Search Ads 360-connector. Meer informatie over de nieuwe versie van Search Ads 360

Wat moet u hierover weten?

• Vanaf 30 april 2024 kunt u geen nieuwe Looker Studio-gegevensbron meer maken met de oorspronkelijke Search Ads 360-connector.
  • Vanaf 30 juni 2024 tonen bestaande rapporten die gebruikmaken van Search Ads 360-gegevensbronnen, geen gegevens meer en wordt de SA360 Reporting API beëindigd.

Wat moet u doen?

Voer de volgende stappen uit om rapporten te blijven maken en bekijken met de SA360 Reporting API:

1. Migreer naar de nieuwe versie van SA360.
  2. Maak een nieuwe Looker Studio-gegevensbron met de nieuwe Search Ads 360-connector.
  3. Update uw bestaande rapporten door nieuwe SA360-gegevensbronnen toe te voegen en bestaande diagrammen te updaten om velden uit die nieuwe gegevensbronnen te gebruiken.