Dit artikel gaat over Looker Studio. Ga voor documentatie over Looker naar https://cloud.google.com/looker/docs/intro.

Over Looker Studio Pro

Looker Studio Pro is de premium versie van Looker Studio. Met Looker Studio Pro krijgt u toegang tot alle functies van Looker Studio die u al kent, plus uitgebreide zakelijke mogelijkheden en technische support.

Wat u krijgt met Looker Studio Pro

U bent eigenaar van de content van uw organisatie

Uw Looker Studio Pro-rapporten en -gegevensbronnen zijn eigendom van uw organisatie, niet van individuele gebruikers. Koppel uw Looker Studio Pro-content aan een Google Cloud-project zodat uw essentiële items ook blijven werken als de persoon die de items heeft gemaakt de organisatie verlaat. Ook kunnen Cloud-beheerders rechten op projectniveau instellen met IAM om de toegang tot die items te beheren.

Meer informatie

Op schaal samenwerken met team workspaces

Team workspaces zijn gedeelde locaties voor teamsamenwerking waarmee Looker Studio Pro-gebruikers de toegang tot Looker Studio-content op schaal kunnen beheren en delen.

Leden van een team workspace krijgen automatisch toegang tot de content. De specifieke rechten voor werkruimtes zijn afhankelijk van de rol die deze teamleden krijgen: Beheerder, Contentbeheerder of Bijdrager.

Meer informatie

Rapportlevering automatiseren

Houd uw collega's, klanten en stakeholders up-to-date met verbeterde functies voor de levering van geplande rapporten.

Als Looker Studio Pro-klant kunt u maximaal 20 bezorgschema's aan een rapport toevoegen en rapporten leveren via Google Chat. U kunt ook instellen dat u en uw stakeholders een melding krijgen als een diagram in uw Looker Studio-rapport voldoet aan de door u ingestelde criteria.

Meer informatie

Meer verkenningsmogelijkheden met links naar persoonlijke rapporten

Maak gegevensverkenning breed toegankelijk door links naar persoonlijke rapporten te delen met uw team.

Via een link naar een persoonlijk rapport wordt een kopie van uw rapport gemaakt die alleen toegankelijk is voor de persoon die de link opent. Met persoonlijke rapporten kunnen andere mensen hun exemplaar van het rapport bewerken en verkennen, terwijl wijzigingen in het oorspronkelijke rapport worden voorkomen.

Meer informatie

Mobiele Looker Studio-app

Met de mobiele Looker Studio-app hebben gebruikers onderweg toegang tot rapporten en gegevens.

Meer informatie

Hulp van Cloud Customer Care

Klanten van Looker Studio Pro hebben toegang tot de schaalbare en flexibele supportservices van Google Cloud Customer Care. Meer informatie

Opmerking: Support voor Looker Studio is niet inbegrepen bij andere premium Google Cloud-services. Als u technische support wilt om problemen met Looker Studio Pro op te lossen, heeft u zowel een Google Cloud-supportabonnement als een Looker Studio Pro-abonnement nodig.

Looker Studio Pro aanschaffen

Looker Studio Pro is beschikbaar als selfservice-abonnement. U kunt zoveel Looker Studio Pro-gebruikers aan het abonnement toevoegen als u nodig heeft. De kosten worden in rekening gebracht voor elke gebruiker met een licentie in het abonnement. Ga naar onze marketingpagina voor prijzen.

Voordat u begint

Looker Studio Pro is available for Google Workspace or Cloud Identity Premium accounts. You are not currently signed in. To use Looker Studio Pro, sign in using a Workspace/Cloud Identity account (does not end in @gmail.com).