Aan de slag met Lokale diensten-advertenties

Met Lokale diensten-advertenties kunt u uw bedrijf promoten op Google en rechtstreeks van potentiële klanten leads ontvangen. U ontvangt deze leads in de vorm van telefoongesprekken en berichten via uw Lokale diensten-advertentie. U kunt altijd online en via de app (Android en iOS) berichten beantwoorden, afspraken bijhouden en al uw leads beheren. De berichtenfunctie is momenteel alleen beschikbaar in de VS en Canada.

Voordelen van Lokale diensten-advertenties

• Uw bedrijf wordt bovenaan de pagina op Google weergegeven.
  • U bereikt potentiële klanten die op zoek zijn naar de services die u aanbiedt en deze waarschijnlijk boeken.
  • U kunt gebruikmaken van eenvoudige tools om een persoonlijk profiel in te stellen.
  • U kunt via de mobiele app altijd met klanten communiceren.
  • Win hun vertrouwen met de Google Kopersbescherming of Gescreend door Google .
  • Betaal alleen voor leads die betrekking hebben op uw bedrijf en de services die u aanbiedt.
  • Klanten kiezen specifiek voor u, dus u wordt alleen benaderd door klanten die uw profiel hebben geselecteerd.
Opmerking: Als u de badge Google Kopersbescherming heeft, kunt u ook als lokale aanbieder in de Assistent worden vermeld. Voor deze service hoeft u niet te betalen. Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in de VS en Canada.

Hoe Lokale diensten-advertenties werken

Het Lokale diensten-gedeelte wordt bovenaan de zoekresultaten van Google weergegeven aan mensen die zoeken naar de services die u aanbiedt in de gebieden die u heeft gekozen. Potentiële klanten kunnen op uw advertentie klikken of tikken om u te bellen of een berichtverzoek te sturen (alleen in de VS). Ze kunnen ook rechtstreeks via uw advertentie een afspraak maken bij u. Meer informatie over afsprakenleads.

Als een klant contact opneemt, krijgt u een e-mail en melding van de app voor Lokale diensten-advertenties. Vanaf dat moment kunt u aan de slag om van een lead een klant te maken.

Beantwoord zo veel mogelijk berichten om ervoor te zorgen dat u berichten blijft krijgen (zelfs als u de aangevraagde service niet wilt leveren). Als het regelmatig voorkomt dat u oproepen of berichten niet beantwoordt, kan dit van invloed zijn op uw advertentierangschikking.

Aan de slag

Momenteel zijn Lokale diensten-advertenties alleen beschikbaar voor bepaalde servicecategorieën.

Als u wilt weten of Lokale diensten-advertenties beschikbaar zijn voor uw servicegebied, check dan op de aanmeldingspagina of uw bedrijf in aanmerking komt.

Checken of u in aanmerking komt

• Reparatiebedrijven voor huishoudelijke apparatuur
  • Architecten
  • Faillissementsadvocaten
  • Bedrijfsadvocaten
  • Tapijtreinigingsbedrijven
  • Timmerlieden
  • Schoonmaakbedrijven
  • Contractadvocaten
  • Strafrechtadvocaten
  • Aanrechtbedrijven
  • Advocaten gespecialiseerd in gehandicaptenrecht
  • Verkeersstrafrechtadvocaten gespecialiseerd in rijden onder invloed
  • Elektriciens
  • Erfrechtadvocaten
  • Evenementenplanning
  • Familierechtadvocaten
  • Hekwerkbedrijven
  • Services voor financiële planning
  • Vloerleggers
  • Funderingsbedrijven
  • Garagedeurbedrijven
  • Verwarming en airconditioning
  • Immigratieadvocaten
  • Binnenhuisarchitecten
  • Advocaten gespecialiseerd in intellectueel eigendom
  • Afvalverwijderingsbedrijven
  • Advocaten
  • Arbeidsrechtadvocaten
  • Tuinarchitecten
  • Gazonverzorging
  • Procesadvocaten
  • Slotenmakers
  • Advocaten gespecialiseerd in professionele nalatigheid
  • Verhuisbedrijven
  • Letselschadeadvocaten
  • Ongediertebestrijdingsdiensten
  • Fotografen
  • Loodgieters
  • Vastgoedadvocaten
  • Vastgoeddiensten
  • Dakbedekkers
  • Gevelbeplatingsbedrijven
  • Belastingadviseurs
  • Verkeersrechtadvocaten
  • Boomverzorging
  • Videografen
  • Waterschadediensten
  • Glazenwassers
  • Raamreparatiebedrijven

Toegang tot uw account voor Lokale diensten-advertenties

U heeft altijd toegang tot uw account voor Lokale diensten-advertenties, zowel online als via de app (Android, iOS). Met deze tools kunt u het volgende:
  • Leads krijgen en beheren.
  • Met klanten communiceren over hun verzoeken en aantekeningen maken.
  • Uw leads bijhouden.
  • Rapporten over de prestaties van uw advertentie bekijken.
  • Uw advertentie onderbreken als u het te druk heeft om nieuwe leads te accepteren.
  • Uw budget aanpassen.
  • Uw afspraken bijhouden (alleen VS en Canada).
  • Kosten betwisten (alleen VS en Canada).
  • Vragen om reviews (alleen VS en Canada).
Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, levert deze rechtstreeks uw profielgegevens aan ons. Meer informatie