Over Rechtstreekse bedrijfszoekopdracht

Met de functie Rechtstreekse bedrijfszoekopdracht kunt u specifieke klanten bereiken door uw Lokale diensten-advertentie te tonen in zoekresultaten voor uw merk of bedrijf. U kunt de functie Rechtstreekse bedrijfszoekopdracht gebruiken in combinatie met andere functies voor Lokale diensten-advertenties om de juiste klanten te bereiken en te tonen wat uw bedrijf uniek maakt.

Hoe wordt mijn advertentie getoond?

Als iemand rechtstreeks op Google naar uw merk of bedrijf zoekt, komt uw Lokale diensten-advertentie in aanmerking voor weergave. Uw advertentie is de enige Lokale diensten-advertentie die in de resultaten wordt getoond. Er worden alleen kosten in rekening gebracht voor leads van nieuwe klanten.

Hoe leads van telefoongesprekken in rekening worden gebracht voor deze zoekopdrachten

Google screent telefoongesprekken die worden verbonden via deze advertentie. Bellers wordt gevraagd of ze een terugkerende klant zijn. Als ze aangeven dat ze wel een terugkerende klant zijn, wordt de lead niet bij u in rekening gebracht.

Hoe berichtleads in rekening worden gebracht voor deze zoekopdrachten

Voor berichten die afkomstig zijn van deze advertentie, wordt gebruikers gevraagd of ze een terugkerende klant zijn. Als ze aangeven dat ze wel een terugkerende klant zijn, wordt de lead niet bij u in rekening gebracht.

Deze functie uitzetten

Als u zich wilt afmelden voor dit type lead, zet u de functie uit:

1. Klik linksboven in de lead-inbox voor Lokale diensten-advertenties op het menu-icoon Nav icon.
  2. Selecteer Profiel en budget in het menu.
  3. Zet op de kaart Instellingen de functie Rechtstreekse bedrijfszoekopdracht uit met de schakelaar Toggle button off.