Consells per fer bons vídeos

Subtítol: Ara podeu fer servir la càmera des de Maps per compartir vídeos

Ara podeu compartir vídeos a Google Maps. Podeu utilitzar la càmera des de Maps per enregistrar vídeos de 10 segons o per penjar vídeos de 30 segons des del vostre dispositiu. Aquí teniu alguns consells:

• Captureu l'ambient: mostreu als altres què s'hi sent, al lloc on sou. Feu servir el vídeo per copsar les sensacions estètiques i l'ambient del lloc (exemple).
  • Cerqueu espais ben il·luminats: la llum pot ser una diferència abismal. Una il·luminació dolenta pot afectar la qualitat del vídeo. El més desitjable és la llum natural, com passa també amb la fotografia.
  • No oblideu l'exterior: mireu d'enregistrar quan faci bon temps. Captureu detalls com ara la façana de l'edifici, l'aparcament o el jardí (exemple).
  • Feu atenció als detalls: mostreu els serveis o productes que ofereix el lloc. Proveu amb primers plans d'un producte en concret o d'algú agafant un article (no en mostreu la cara directament, però). Enregistreu només un producte per vídeo i mantingueu l'objecte enquadrat.
  • Menjar i beure: mostreu els plats que ofereix el restaurant, sobretot els plats d'autor visualment interessants (exemple). Proveu de captar l'acció d'algú encetant el menjar, però mantingueu l'enquadrament en el plat (eviteu d'enregistrar les cares). Enregistreu només un plat per vídeo, o bé una vista aèria de la taula amb els plats.
  • Ressenya personal: un comentari personal sobre un plat concret, o bé un consell interessant per als visitants, són bones maneres de destacar un lloc (exemple). No us esteu d'afegir-hi detalls i informació, a més de la vostra opinió, però tingueu present que les ressenyes escrites estan subjectes a les mateixes polítiques de ressenyes que els vídeos.